φωτογραφία ο Deadpool
Φώτο by: School Of Rock.gr

Τρολάρει τον Spider-Man στην πρώτη του promo φωτογραφία ο Deadpool

O Deadpool ετοιμάζεται για το sequel της ομώνυμης ταινίας του, αλλά δεν χάνει ευκαιρία να τρολάρει τον Spider-Man στην πρώτη του promo φωτογραφία ο Deadpool

Όπως μεταφέρει και το The Hollywood Reporter, ο Deadpool τρελαίνει τους fans ανεβάζοντας μια φωτογραφία όπου αράζει μπροστά απ’ την X-Mansion με τον συνοδευτικό υπότιτλο “Πέρασα μια βόλτα απ’ την X-Mansion. Τι μεγάλη έκπληξη. Κανείς δεν είναι σπίτι”.

Φυσικά ο Deadpool έχει ξαναβρεθεί στην X-Mansion στην ταινία του 2016 και λογικά μπορεί να κάνει και καμία στάση στο νέο sequel που πρόκειται να κυκλοφορήσει ενώ η φωτογραφία απέσπασε χιλιάδες like και retweet, δείχνοντας τον ενθουσιασμό των fans.

Και οι ηθοποιοί της ταινίας φαίνεται ότι βρίσκονται σε τροχιά ετοιμότητας καθώς εκτός τον Ryan Reynolds και τις σαρκαστικές του αναρτήσεις, ο Josh Brolin επίσης ανεβάζει βίντεο όπου τον βλέπουμε να χτίζει φυσική κατάσταση καθώς πρόκειται να αναλάβει τον ρόλο του Cable και κατάφερε να αποσπάσει τον θαυμασμό του Dave Bautista απ’ το “Guardians of the Galaxy” για τις σωματικές του ικανότητες.

O Deadpool θα επιστρέψει για το sequel του μαζί με τους Leslie Uggams, T.J. Miller, Morena Baccarin, Brianna Hildebrand, Stefan Kapičić, Karan Soni ως οδηγός ταξί, Josh Brolin ως Cable και η Zazie Beetz ως Domino. To νέο sequel αναμένεται ότι θα είναι εξίσου αστείο με την αρχική ταινία ενώ προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πολλά για την εξέλιξη της πλοκής. Η ταινία αναμένεται ότι θα κυκλοφορήσει την 1 Ιουνίου 2018.

Πηγή: ign.gr