Έρχονται τα DOOM Eternal και Devil May Cry 5

Έρχονται τα DOOM Eternal και Devil May Cry 5

Η E3 2018 συνεχίζει να προχωρά δυναμικά και μετά την συνέντευξη Τύπου της Microsoft, σειρά έχει η Bethesda. Εδώ και αρκετούς μήνες φημολογούταν πως η εταιρία ετοιμάζει την συνέχεια του Doom.

Η ευχή των fans πραγματοποιήθηκε καθώς στην συνέντευξη Τύπου αποκαλύφθηκε το DOOM Eternal, το sequel του Doom με ένα trailer όπως το περιμέναμε. Σκληρό, μουντό και γεμάτο metal μουσική δια χειρός Mick Gordon.

Έρχονται τα DOOM Eternal και Devil May Cry 5

Μια μεγάλη στιγμή έφτασε για τους fans του Devil May Cry. Φήμες, λόγια και εικασίες φτάνουν στο τέλος τους.

Η E3 2018 έχει ξεκινήσει και έρχεται να κάνει πραγματικότητα το μεγάλο όνειρο των Devil May Cry fans. Ναι, το Devil May Cry 5 ανακοινώθηκε και επίσημα. Μετά από δέκα και χρόνια αναμονής, οι fans της διάσημης hack and slash σειράς μπορούν να περιμένουν το πέμπτο κεφάλαιο την άνοιξη του 2019 και να σφάξουν όσες ορδές δαιμόνων επιθυμούν.

Πρωταγωνιστής θα είναι ο Nero όπως φαίνεται και στο trailer του παιχνιδιού, τον οποίο θα συνοδεύει η Nico, η αυτοαποκαλούμενη “Weapons Artist”. Είναι και η ίδια που δημιούργησε το νέο χέρι του Nero “Devil Breaker”, το οποίο ο θα φέρει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στην μάχη.

Έρχονται τα DOOM Eternal και Devil May Cry 5

Συνεχίζοντας από το Devil May Cry 4, το Devil May Cry 5 θα ενσωματώνει έντονη δράση, απίστευτα γραφικά και το γρηγορότερο gameplay στην σειρά που θα σας επιτρέπει να κινείστε όπως εσείς επιθυμείτε. Η ιστορία θα αυξάνεται έντονα όσο προχωράτε. Αυτό είναι ένα sequel μπορεί να δημιουργηθεί μόνο από προγραμματιστές που γνωρίζουν το Devil May Cry. Η νέα RE Engine επιτρέπει απίστευτα στυλάτη μάχη, με τρομερά θεαματικά combos με όπλα και σπαθιά σε 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Πηγή: unboxholics.com