κατούρησε

Κάποιος κατούρησε μια οικογένεια σε συναυλία των Metallica

Ένας τύπος κατούρησε με χάρη και στοργή μια οικογένεια σε συναυλία των Metallica στο Νέο Μεξικό. Να είδατε τι κάνουν οι πολλές μπίρες;

Σύμφωνα με την αστυνομία της περιοχής, το περιστατικό έγινε την προηγούμενη Παρασκευή, όταν και ο Daniel Francis Daddio από το Αλμπουκέρκι (α, ρε μεγάλε Walter White) έβγαλε τη σαύρα του σε κοινή θέα και κατούρησε τον πατέρα, τη μητέρα και την κόρη τους -10 χρονών- που στέκονταν στην μπροστινή θέση.

Περίπου στις 9 το βράδυ, τοπική ώρα στο University of Phoenix Stadium, η οικογένεια αισθάνθηκε ένα υγρό να τους πιτσιλάει τις πλάτες και τα πόδια όπως αναφέρει ο πατέρας. Όταν γύρισε πίσω να δει τη συμβαίνει, είδε τον κατηγορούμενο να ξεφουσκώνει σαν το παγόνι, με το παντελόνι κάτω και το λεμόνι φάτσα φόρα. Όταν ο πατέρας του φώναξε, ο 44χρονος Daddio απλώς σήκωσε αδιάφορα τους ώμους του σε στιλ… whatever.

Έτσι κλήθηκαν οι υπάλληλοι της ασφαλείας αλλά και αστυνομικοί και 40 λεπτά μετά, ο κατρουλιάρης μπήκε στην ψυρρού. Φυσικά αυτός αρνείται κάθε κατηγορία, αλλά το εισιτήριο του επιβεβαιώνει πως η θέση του ήταν πίσω από την οικογένεια. Μάλιστα το επόμενο πρωινό οδηγήθηκε σε δίκη και ο δικαστής στην ομιλία τους είπε: «15 χρόνια είμαι σε αυτή τη θέση, και αυτή είναι η πιο σιχαμερή ιστορία που έχω διαβάσει».

Ο Daddio αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι να εμφανιστεί και πάλι για δίκη στις 18 Αυγούστου και αντιμετωπίζει κατηγορίες για διατάραξη και δημοσία αιδώ.