αυτογραφία του Dickinson

Στις 19 Οκτωβρίου κυκλοφορεί η αυτογραφία του Dickinson

Η αυτοβιογραφία του Bruce Dickinson με τίτλο “What Does This Button Do?”, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Οκτωβρίου. Όπως πληροφόρησε ο εμβληματικός frontman των Iron Maiden, παράλληλα με την έντυπη μορφή, θα κυκλοφορήσει και ένα audiobook της αυτοβιογραφίας.

Ο ίδιος ο Dickinson θα αφηγηθεί και τα 45 κεφάλαια του βιβλίου, δίνοντας στη δημοσιότητα ένα σύντομο trailer της ανακοίνωσης.

«Στο “In What Does This Button Do?”, ένας άνθρωπος ο οποίος δεν δίνει ποτέ συνεντεύξεις και πληροφορίες για την προσωπική του ζωή, μοιράζεται, για πρώτη φορά, λεπτομέρειες του βίου και της καριέρας του. Στην αφήγησή του συμπεριλαμβάνονται τα 30 του χρόνια με τους Iron Maiden, η παιδική και εφηβική του ηλικία, η σόλο καριέρα του, τα όνειρα και η πρόσφατη μάχη με τον καρκίνο», αναφέρει ο εκδοτικός οίκος.

Να θυμίσουμε πως λίγες μέρες αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 27 Οκτωβρίου, αναμένεται να κυκλοφορήσει η σόλο δισκογραφία του Bruce Dickinson σε μορφή βινυλίου.

Σχετικά με τον συντάκτη

School Of Rock

School Of Rock

Eδώ στα βάθη των στοών της Αθήνας, κάποια νεφελίμ εξακολουθούν από το 2013 να ακούνε μουσική και να συμπεριφέρονται σαν παιδιά, χωρίς να κοιτάνε τη στάχτη γύρω τους. Join the class of School Of Rock… bitches!