1922 | Ακόμα μια ταινία του netflix για ιστορία του Stephen King

1922 | Ακόμα μια ταινία του netflix για ιστορία του Stephen King

Ακόμη μία ιστορία του Stephen King ζωντανεύει. Kατά καιρούς έχουν διασκευαστεί σε φιλμ αλλά και σε σειρές αρκετά έργα του Stephen King, αυτή την χρονιά όμως δεν θα ήταν υπερβολή να ισχυριστεί κανείς ότι ο διάσημος αυτός συγγραφέας είχε την τιμητική του.

Η βιομηχανία του θεάματος εξακολουθεί να ενδιαφέρεται και για άλλες ιστορίες του περίφημου αυτού λογοτέχνη και απ’ ό,τι φαίνεται θα μεταφέρει και άλλη μία μυθοπλασία του σε ταινία.

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του The Playlist, κυκλοφόρησε το νέο trailer για το 1922, μίας ακόμη κινηματογραφικής παραγωγής που αφορμάται από τη νουβέλα του King. Το ανερχόμενο αυτό μεταφυσικό θρίλερ θα προβληθεί στο Netflix στις 20 Οκτωβρίου του 2017.

Η υπόθεση του 1922 έχει να κάνει με την ομολογία ενός άνδρα για την δολοφονία της γυναίκας του. Η κινηματογραφική αφήγηση μας δίνει την οπτική του Wilfred James, έτσι όπως ο ίδιος παραδέχτηκε ότι σκότωσε την σύζυγό του, την Arlette, ενώ ζούσαν μαζί με τον γιο τους σε ένα ράντζο, στην Nebraska. Ωστόσο, αφού έχει θάψει το σώμα της, το σπίτι του γεμίζει αρουραίους και αρχίζουν να συμβαίνουν πολύ περίεργα γεγονότα, ώστε να είναι πεπεισμένος ότι η σύντροφός του επέστρεψε από τους νεκρούς για να τον στοιχειώσει.

Στο 1922 πρωταγωνιστεί ο Thomas Jane ως ο James -τον είδαμε και στο The Mist επίσης του Stephen King- και η Molly Parker (Jackie Sharp του House of Cards) στον ρόλο της Arlette. Την σκηνοθεσία του φιλμ επιμελήθηκε ο Zak Hilditch ενώ την προσαρμογή του σεναρίου επέβλεψε ο ίδιος ο King.

Πηγή: unboxholics.com

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *