Χωρίς τον Batfleck το reboot στον Batman από τον Reeves

Χωρίς τον Batfleck το reboot στον Batman από τον Reeves

Μετά από τόσες φήμες και λόγια, έρχεται ένα μέσο με την αξιοπιστία του Deadline να γράψει πως οι επερχόμενες ταινίες Batman του Matt Reeves θα είναι ένα reboot στον χαρακτήρα και δεν θα έχει ως πρωταγωνιστή τον Ben Affleck.

“[…] with Matt Reeves rebooting Batman for a new standalone franchise, likely with a new actor to play the Caped Crusader after Ben Affleck’s stints in Batman V Superman and Justice League.”

Τώρα βέβαια είμαστε μπερδεμένοι με τη λέξη reboot. Σε τι ακριβώς reboot; Ο Snyder έκανε reboot στον Batman του Nolan, με το Dawn Of Justice και μετά ακούγαμε πως η ταινία Flash θα κάνει reboot στα πάντα, παίζοντας το χαρτί του Flashpoint (ούτε αυτό πια συζητιέται πολύ).

Τελοσπάντων… Αν και δεν έχουμε άλλες πληροφορίες για αυτό το project-γεφύρι της Άρτας, είχε ακουστεί ο Penguin θα είναι ο main villain, ενώ οι νέοι Batman, Batmen, Batmans μπορεί να είναι ο Jake Gyllenhaal (διαψεύστηκε γρήγορα) και ο Jon Hamm. Παρεμπιπτόντως, αν δεν είναι να πάρεις κάποιον νέο σε ηλικία για να πεις αντίστοιχες ιστορίες Batman, ποια η χρησιμότητα να καστάρεις τον Jon Hamm;

Τέτοια μπερδέματα θέλουμε DC μπράβο. Μην ξεχνάτε και τις 2 ταινίες Joker που έρχονται.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *