Το Gotham τελειώνει στην 5η σεζόν

Το Gotham τελειώνει στην 5η σεζόν

Η σειρά που απέσπασε ακραία θετικά αλλά και αρνητικά σχόλια (κυρίως) από τους DC fanboys, πήρε το πράσινο φως για μια 5η σεζόν στο FOX, αλλά με την υποσημείωση ότι θα είναι η τελευταία της.

Έχουμε ανάμικτα συναισθήματα για το Gotham, αφού το παρακολουθούσαμε από το πιλοτικό επεισόδιο, μέχρι κάποια στιγμή που  χάσαμε το ενδιαφέρον μας. Παρόλα αυτά, άντεξε στον ανταγωνισμό πολύ περισσότερο απ’ όσο υπολόγιζαν οι περισσότεροι.

Ακόμα δεν ξέρουμε πόσα επεισόδια θα έχει αυτή η πέμπτη σεζόν, ωστόσο όλοι υπολογίζουν για 13 ώστε έτσι να κλείσει θριαμβευτικά με το milestone των 100 επεισοδίων. Φυσικά και δεν υπάρχει άλλος δρόμος πια, από το η 5η σεζόν να είναι η τελική πορεία του Bruce Wayne προς τη μεταμόρφωσή του σε Batman.

Το φινάλε της 4ης σεζόν είναι για τις 17 Μαίου με τίτλο: Dark Knight: No Man’s Land και η σύνοψή του έχει ως εξής:

Jeremiah warns a skeptical Gordon of more destruction coming Gotham’s way, and Gordon is forced to make a potentially devastating decision. Meanwhile, Barbara rallies together a team to secure her position, as alliances in the underworld shift and prove no one can be trusted. Then, Bruce is forced to come to terms with the future

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *