Τα 10 Thrash Metal τραγούδια όταν θέλω να σπάσω το σβέρκο μου

Τα 10 Thrash Metal τραγούδια όταν θέλω να σπάσω το σβέρκο μου

[dropcap size=dropcap]Ό[/dropcap]ταν μιλάμε για Thrash Metal πολλές φορές μας πάνε στο μυαλό οι “Big 4”, ναι, οι γνωστοί Metallica, Megadeth, Slayer και φυσικά Anthrax.  Αξιοσημείωτο όμως είναι και το τρίδυμο φωτιά της Γερμανικής Thrash Metal… Destruction, Sodom, Kreator.

Μα καλά, ποιος θα μπορούσε να ξεχάσει τους Overkill, τους Testament, τους Exodus, ακόμα και τους Annihilator, νομίζω κανείς. Αλλά ας μπούμε στο ψητό, σε αυτό το άρθρο θα ακούσουμε 10 από τα πιο πιασάρικα Thrash Metal κομμάτια τα οποία κάλλιστα θα μπορούσαν να μας φτιάξουν την διάθεση.

10) ANNIHILATOR – Alison Hell

Ξεκίνημα με το Alison Hell, το κομμάτι είναι από το πρώτο δίσκο των Annihilator με ονομασία ‘’Alice In Hell”, ηχογραφήθηκε το 1988 και κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 1989.

09) ANTHRAX – Caught In A Mosh

Συνεχίζουμε με την ποιότητα των Anthrax, το κομμάτι είναι μέρος από το τρίτο δίσκο των Αμερικανών με ονομασία ‘’Among the Living”, η ηχογράφηση έγινε το 1986 ενώ σε κυκλοφορία τέθηκε τον Μάρτιο του 1987.

08) TESTAMENT – More Than Meets The Eye

Το συγκεκριμένο τραγούδι είναι από το δυναμικό του ”The Formation of Domnation” το οποίο ηχογραφήθηκε τέλη 2007 με αρχές 2008 ενώ κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2008. Ο δίσκος περιέχει 11 κομμάτια ενώ βγήκε στη κυκλοφορία από την “Nuclear Blast Records”.

07) SODOM – City of God

Ας πάμε στη ποιότητα της Γερμανικής Thrash, το κομμάτι είναι από το ενδέκατο άλμπουμ του Γερμανικού συγκροτήματος το οποίο κυκλοφόρησε από την δισκογραφική εταιρία «Steamhammer» τον Απρίλιο του 2006. Ο δίσκος περιλαμβάνει 12 τραγούδια ενώ όλοι οι στοίχοι έχουν γραφτεί από τον Tom Angelripper.

06) EXODUS – Strike of the Beast

Πίσω στο 1984, όταν οι Exodus ηχογράφησαν στο Σαν Φρανσίσκο το πρώτο τους άλμπουμ με ονομασία ”Bonded by Blood”. Ο δίσκος των Αμερικανών κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 1985 από την “Combat Records”. Ακολουθεί το κομμάτι.

05) SEPULTURA – Arise

Πάμε κατά Βραζιλία μεριά, το Arise είναι το τέταρτο στούντιο-άλμπουμ των Βραζιλιάνων Sepultura το οποίο ηχογραφήθηκε τέλη 1990 με αρχές 1991 και κυκλοφόρησε την 25η Μαρτίου του 1991. Ο δίσκος αποτελείται από 13 κομμάτια Thrash Metal με «ελάχιστη» ανάμιξη της Death.

04) DESTRUCTION – Thrash Till Death

Το τραγούδι είναι από το 7ο άλμπουμ των Destruction με ονομασία ”The Antichrist”, ο δίσκος αποτελείται από 11 καθαρά Thrash Metal κομμάτια ενώ οι στίχοι γραμμένοι από τον Schmier. Οι Γερμανοί Thrash Metallers ηχογράφησαν και κυκλοφόρησαν τον δίσκο το 2001. Ακολουθεί το Thrash Till Death.

03) SLAYER – Raining Blood

Thrash χωρίς Slayer δεν γίνεται! Πάμε όμως στη δισκάρα με ονομασία ‘’Reign In Blood’’ και ο λόγος πάει στο Raining Blood. Χωρίς πολλά-πολλά, το άλμπουμ ηχογραφήθηκε και κυκλοφόρησε το 1986.

02) METALLICA – Master of Puppets

Πριν φτάσουμε στο τέλος, δεν γίνεται να ξεχάσουμε το “Master of Puppets”. Ο δίσκος περιέχει 8 κομμάτια ενώ ηχογραφήθηκε και κυκλοφόρησε το 1986. Ακολουθεί το Master of Puppets.

1) MEGADETH – Holy Wars…The Punishment Due

Η αλήθεια είναι πως αυτό το άλμπουμ όσες φορές και να το ακούσω (προσωπικά) δεν θα το χορτάσω ποτέ. Η ποιότητα του Rust In Peace κυκλοφόρησε το 1990 από την Capitol Records, ο δίσκος περιέχει 9 Thrash Metal κομμάτια που μπορούν να μας φτιάξουν την διάθεση, όμως τώρα, απολαύστε το Holy Wars…The Punishment Due.

Θα μπορούσα να αναφέρω άλλα 20, 50 μέχρι και 100 κομμάτια ακόμα, αλλά πιστεύω αυτά είναι αρκετά για να μας φτιάξουν την διάθεση, λίγο Megadeth, Metallica, Slayer, Anthrax, Exodus, Destruction, και άλλα τόσα.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *