Σκληροί Άνδρες Τραγουδούν (Γ’ Μέρος)

Σκληροί Άνδρες Τραγουδούν (Γ’ Μέρος)

Ροκ σκέψη σημαίνει ότι δεν έχεις όριο στην φαντασία και στην έκφραση. Ένας ηθοποιός που έχει κάνει καριέρα αναπαριστώντας τον αστυνομικό και τον στρατιώτη (Crash – 2004, Iron Man –2008), ο Terrence Howard έχει και μουσική καριέρα, ερμηνεύει για την αγάπη που σε κάνει όμορφο στην εκπομπή Late Show του David Letterman. Terrence Howard – Love Makes You Beautiful.

[embedvideo id=”AEjZuJkUxVw” website=”youtube”]Ο άνθρωπος μυστήριο, με το απεριόριστο ρεπερτόριο, ικανός με ένα μορφασμό να αλλάξει η ροπή της ταινίας, ο Johny Depp, τραγουδά και εκείνος για την ομορφιά. Όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση τον έχει μαγέψει και “ξυρίζει” τον τοπικό πληθυσμό. Pretty Women” – Sweeney Todd (2007). 

[embedvideo id=”JivxdDwr478″ website=”youtube”]Ο Charlie Sheen υπήρξε σκληρός άνδρας στα νιάτα του, τώρα όμως προτιμά απλώς τα “σκληρά”… Μία αστεία στιγμή από την σειρά Two and a Half Men (2003 – σήμερα).

[embedvideo id=”HvaeR3Tqdwo” website=”youtube”]

Με την ευκαιρία που αναφερθήκαμε σε σειρές, ίσως να θυμάσαι τον σιδερένιο άνδρα να τραγουδά ντουετάκι με τον Sting στην πιο γλυκανάλατη τηλεοπτική παραγωγή, ο Robert Downey Jr τραγουδά στην σειρά Ally McBeal (1997-2002)

[embedvideo id=”WO_sakIdUjw” website=”youtube”] Καθώς το μελωδικό ταξίδι στον κόσμο των σκληρών ανδρών τελειώνει, ας απολαύσουμε τον Brad Pitt στην αρχή της καριέρας του. Εκείνος δοκιμάζοντας τα όρια του ταλέντου του και τα όρια των αυτιών μας, προσπαθώντας να γρατζουνίσει την κιθάρα. Johnny Suede (1991)

[embedvideo id=”6JFsobQgFDI” website=”youtube”]

Τρολ… Πριν κλείσουμε ας απολαύσουμε τον Brad Pitt μετά από τόσα χρόνια καριέρας, την έμμεση παραδοχή του ότι δεν μπορεί να τραγουδήσει, αλλά το πόσο διασκεδαστικός μπορεί να γίνει… troll brad pitt – “Yodel” with Jimmy Fallon & Brad Pitt –

[embedvideo id=”WtPiGYsllos” website=”youtube”]

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *