Ο Rob Zombie φέρνει πίσω το The Devil’s Rejects

Ο Rob Zombie φέρνει πίσω το The Devil’s Rejects

To The Devils Reject’s ήταν αναμφισβήτητα η καλύτερη ταινία του Rob Zombie, τελείωσε με μια βροχή από σφαίρες που θύμιζε Bonnie & Clyde. Στη συγκεκριμένη σκηνή, ο Captain Spaulding (Sid Haig), ο Otis (Bill Moseley) και η Baby (Sheri Moon Zombie), οδεύουν σε ένα party πυροβολισμών το οποίο θα σημάνει και το τέλος της ζωής τους. ΩΣΤΟΣΟ, Ο ZOMBIE ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ!

Για όσους δεν γνωρίζουν, το The Devils’s Rejects (2005) είναι ένα spinoff του σκηνοθετικού ντεμπούτο του, House of 1,000 Corpses (2003) και αυτό είναι σημαντικό λόγo της προαναφερθείσας σκηνής. Παρόλο που δεν γνωρίζουμε κάποια από τις λεπτομέρειες της ιστορίας, περιμένουμε ότι θα είναι ένα άλλο spinoff ή ίσως ένα prequel, δεδομένου ότι η οικογένεια Firefly θεωρείται νεκρή.

Δεν γνωρίζουμε επίσης πότε σκοπεύει να ξεκινήσει τα γυρίσματα. Ο Zombie σκεφτόταν αυτή τη συνέχεια εδώ και 1 χρόνο, γι ‘αυτό είναι καταπληκτική είδηση ​​για όσους fans πεθαίνουν για να δουν την συμμορία να επιστρέψει μαζί και να συνεχίσει να εκτελεί το έργο του διαβόλου. Επίσημες ανακοινώσεις και άλλα νέα, έρχονται σε λίγο καιρό!

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *