Καυτά και επιτυχημένα κορίτσα στις σειρές που αγαπάμε

Καυτά και επιτυχημένα κορίτσα στις σειρές που αγαπάμε

[dropcap size=dropcap]Β[/dropcap]ρισκόμαστε Φεβρουάριο μήνα και οι σειρές που προβάλλονται, έχουν μπει για τα καλά στο πρόγραμμα μας.

Μια καλή σειρά, πρέπει να έχει καλή πλοκή, ενδιαφέρον σενάριο και καλούς ηθοποιούς. Αλλά εμάς τους άνδρες, μας έλκει και το ωραίο φύλλο επίσης. Mέσα από αυτό το θέμα θα σας παρουσιάσουμε, τις πιο καυτές γυναίκες στις πιο διάσημες σειρές που γνωρίζουν επιτυχία.

Shadowhunters

Μια νέα σειρά που μπήκε στην ζωή μας πρόσφατα. Για την πλοκή της και περαιτέρω πληροφορίες θα αναφερθούμε αργότερα. Προς το παρόν θα επικεντρωθούμε στις γυναικάρες που έχει.

Emeraude Toubia (Isabelle)

Όταν έχεις μια γυναίκα σαν αυτή, η πρωταγωνίστρια αν και κάνει φιλότιμη προσπάθεια να την φτάσει, έχει ακόμα πολλά ψωμιά. Η 27χρόνη Μεξικάνα/Λιβανέζα είναι η φαντασίωση του κάθε άνδρα. Μελαχρινή, με καμπύλες, ωραία οπίσθια, μεγάλο στήθος και απίστευτο πρόσωπο. Στην σειρά φοράει πάντα κολλητά και δερμάτινα ρούχα που δεν αφήνουν στην φαντασία και πολλά.

Προηγούμενες σειρές: Aurora, Cosita Linda, Voltea Pa’Que Te Enamores.

Katherine McNamara (Clary Fray)

Η 20χρόνη ανερχόμενη Αμερικανίδα είναι η πρωταγωνίστρια της σειράς. Έχει πρόσωπο με όμορφα χαρακτηριστικά και καλλίγραμμο σώμα. Μπορούμε να πούμε ότι είναι η κλασική Αμερικάνα barbie.

Προηγούμενες σειρές: The Fosters, Transformers: Rescue Bots, Workaholics.

Kaitlyn Leeb (Camile)

H 27χρόνη Κινέζα, με Ιρλανδικές ρίζες και γεννημένη στον Καναδά, κάνει την αρχηγό των βρικολάκων στην σειρά. Είναι αισθησιακή, με μάτια που σε καρφώνουν. Όπως όλες οι βρικολακίνες.

Προηγούμενες σειρές: Heartland, Single Ladies, Seed.

Legends Of Tomorrow-Arrow/Flash

Οι συγκεκριμένες σειρές της DC μπαίνουν μαζί, γιατί πολλές φορές έχει μεταφερθεί η υπόθεση της μιας σειράς στην άλλη και τούμπαλιν. Το καστ αποτελείται από ωραίες γυναίκες επίσης.

Caity Lotz:

H 29χρόνη έγινε γνωστή από το Arrow και συνεχίζει με το Legends Of Tomorrow. Υποδύεται και στις δύο την White Canary. Μια επαγγελματία δολοφόνο με φονικό ένστικτο. Εκτός από τις ωραίες κινήσεις και το ξυλίκι που ρίχνει, είναι και ωραία γυναίκα. Μπορεί να χάνει λίγο σε ύψος αλλά έχει τα κλασικά χαρακτηριστικά που σε τραβάνε σε μια Αμερικάνα.

Προηγούμενες σειρές: Mad Men, Stalker.

Ciara Renée:

Η 26χρόνη καλλονή έκανε πριν πάρει μέρος σε σειρές, το όνομα της στο Broadway. Έπαιξε το ρόλο της μάγισσας στο Big Fish και στο Pippin. Παρότι  γεννήθηκε στην Αμερική, η ομορφιά της προσδίδει κάτι εξωτικό. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι είναι Ταϊλανδή ή από την Μαλαισία. Είναι 2 μέτρα, το δέρμα της είναι όμορφο σαν σοκολάτα και τα χείλη της φουσκωμένα. Στο Legends of Tomorrow υποδύεται την Hawkgirl η αλλιώς την πριγκίπισσα Σεάρα.

Προηγούμενες σειρές: Law & Order: Special Victims Unit, Back to Reality.

Amy Pemberton (Gideon):

Μπορεί να μην εμφανίζεται ποτέ, αφού υποδύεται ένα σύστημα τεχνητής νοημοσύνης υπολογιστή (ονόματι Gideon) αλλά πρόκειται για μια επίσης ωραία γυναίκα. Έχει γαλανά μάτια και είναι ξανθιά. Οι φωνητικές της χορδές δημιουργούν την τέλεια φωνή για αυτό άλλωστε παίζει την Gideon.

Προηγούμενες σειρές: Odd One In, Doctors.

Candice Patton (Iris):

Το αίσθημα του Flash, στην σειρά της DC.  Η 28χρόνη από το Τέξας έχει όλα τα καλά μιας Αφροαμερικάνας. Το στυλ και η ομορφιά της προσδίδουν κλάση στο ρόλο της, μπορεί στην αρχή να φαίνεται ήρεμη αλλά στην πορεία της σειράς γίνεται μια ατρόμητη ρεπόρτερ. Μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει είναι ένα καυτό θέαμα.

Προηγούμενες σειρές: The Game.

Danielle Panabaker (Caitlin Snow/Killer Frost):

Ψηλή, Σέξι και επικίνδυνη όταν υποδύεται την Killer Frost.  Αυτή είναι η 29χρόνη Danielle Panabaker, από τους κεντρικούς χαρακτήρες της σειράς The Flash. Στην Earth 1 είναι μια καταξιωμένη επιστήμων των Star Labs, στην Earth 2 ο κακός της εαυτός είναι η Killer Frost η αλλιώς ο θηλυκός iceman. Η κορμοστασιά της και το πρόσωπο της σε μαγνητίζουν, το δυνατό της σημείο είναι τα πόδια της.

Προηγούμενες σειρές: Fight of the Living Dead ,Franklin & Bash, Justified.

The X-Files

Gillian Anderson (Scully):

Η σειρά X files επέστρεψε μετά από πολλά έτη και η πράκτορας Scully είναι στην καλύτερη της κατάσταση. Στα 48 χρόνια πλέον η κάτοικος του Σικάγο, θεωρείται milf. Είναι πιο πληθωρική από πότε, χυμώδης και ώριμη. Ποιος θα ξεχάσει την αστεία αλλά καυτή σκήνη από κάτω;

[embedvideo id=”avhLMtjL-8I ” website=”youtube”]

The Walking Dead

Danai Gurira (Michonne):

Ενώ για τις άλλες πρωταγωνίστριες της σειράς, έχουμε χύσει τόνους μελανιού η Michonne είναι η πιο αδικημένη.  Η 38χρόνη από την Ζιμπάμπουε, έχει απίστευτο σώμα, γλυκό πρόσωπο και είναι πολύ kick ass μαχήτρια στην πιο επιτυχημένη σειρά των τελευταίων ετών. Ο Ρικ στο τελευταίο επεισόδιο δεν κρατήθηκε και πέρασε μια νύχτα πάθους μαζί της.

Προηγούμενες σειρές: Treme, Lie to Me.

The Strain

Μια ωραία μας έμεινε στο The Strain, αυτή δεν είναι άλλη από την Ruta Gedmintas. Η 32χρόνη Αγγλίδα, ταιριάζει γάντι στο ρόλο του χάκερ, αφού είναι αρκετά πονηρή.  Όσο για την κορμοστασιά της τι να πει κανεις…. λαμπάδα. Της είχαμε κάνει μάλιστα και αναφορά γιατί ήταν πολύ κοντά στο να πάρει μέρος στην πιο επική σκήνη της τηλεόρασης με τον Αικχόρστ. Πάει κόντρα στην Danielle Panabaker για τον ποια έχει τα πιο ωραία πόδια.

Προηγούμενες σειρές: Do No Harm, Lip Service, Spooks: Code 9.

Supergirl

Για την πρωταγωνίστρια έχουμε αναφερθεί σε προηγούμενο θέμα, ωστόσο δεν είναι η μοναδική όμορφη. Η Chyler Leigh που υποδύεται την θετή αδελφή της Κάρα, είναι εξίσου εντυπωσιακή γυναίκα. Έχει κοντά μαλλιά που όμως της πηγαίνουν, ωραίο στήθος, ωραία μύτη και ωραία χείλη. Αν αναρωτιέστε για την ηλικία της είναι 33 ετών και έχει γεννηθεί στο Σάρλο στην Βόρεια Καρολίνα.

ΥΓ: Έχει παίξει και στο βιντεοκλίπ του Marilyn Manson Tainted Love.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *