Θυμάστε που η Warner είχε ανακοινώσει ταινία με τον Nightwing;

Θυμάστε που η Warner είχε ανακοινώσει ταινία με τον Nightwing;

Όπως και μια σειρά ταινίες όπως το Green Lantern Corps και Justice League Dark, έτσι και για το Nightwing δεν μαθαίνουμε και πολλά, από τότε που ανακοινώθηκε ότι η Warner θέλει να το φέρει στον κινηματογράφο, παρέα με τον σκηνοθέτη Chris McKay.

Η απόφαση λοιπόν του σκηνοθέτη του Lego Batman, να είναι σε συζητήσεις με την Paramount για να αναλάβει το δύσκολο project να φέρει στη ζωή μια ταινία με το Dungeons & Dragons, μάλλον είναι κακά μαντάτα για όσους περίμεναν ταινία, άμεσα, με τον Nightwing.

Μάλιστα το ίδιο το studio, Warner Bros., τονίζουν πως όλα αυτά είναι σύμφωνα με τους executives, αφού η συγκεκριμένη ταινία δεν είναι στα άμεσα υπόψιν τους. Μάλιστα τα δικαιώματα για την ταινία Dungeons & Dragons τα είχε η Warner και της τα πήρε πίσω η Hasbro για να τα δώσει στη θυγατρική της Paramount, AllSpark Pictures. Μάλιστα σε αυτό το studio θα μεταφερθούν όλα τα project της Hasbro με μοναδικό σκοπό να γίνει το αντίβαρο των… super-something ταινίων για την Marvel. Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα αν μεταφερθούν και τα δικαιώματα των Transformers.

Για την ώρα, καμία από τις δύο ταινίες δεν έχει ημερομηνία προβολής.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *