Αυτό που μας χάλασε στο trailer της Justice League

Αυτό που μας χάλασε στο trailer της Justice League

[dropcap size=dropcap]Ν[/dropcap]αι, το ξέρουμε πως πέρασαν σχεδόν δυο βδομάδες από τη βραδιά της DC/Warner στο Comic Con του San Diego όπου και μετά το trailer για τη Wonder Woman, ήρθε αυτό της Justice League και όλοι χεστήκαμε από τη χαρά μας.

Τόσο πολύ μάλιστα, που χρειάστηκαν πολλαπλές προβολές για να εντοπίσουμε μια και μόνο φράση που μοιάζει… τόσο παράταιρη και άκυρη. Αχ, βρε Zack Snyder μην τα σκατώσεις και εκεί.

Αφού λοιπόν χορτάσαμε τα ποζεριλίκια του Aquaman και του Flash, δώσαμε λίγο περισσότερη προσοχή στον Cyborg που λέει:

Όπως είδαμε και στο Dawn Of Justice, o Cyborg ήρθε στη ζωή με ένα motherbox και πραγματικά, δεν θέλω να το παίξω ξερόλας (και δεν μπορώ να το κάνω) με το πραγματικό, comicbook στόρι του και τι από αυτά θα χρησιμοποιήσουν στην ταινία. Ωστόσο, το να λες στον Batman πως: «Δεν νόμιζα ότι είσαι πραγματικός», μετά από 20 χρόνια μάχες με το έγκλημα, δεν είναι λιγάκι άκυρο; Όταν, όπως προκύπτει και από τη Suicicde Squad, έχει ήδη κοντραριστεί σκληρά με τον Joker και τη Harley Quinn, πράγμα που κόστισε στη ζωή στον Jason Todd.

Για όνομα του Thor (Τον κανονικό, όχι της Marvel), μαρκάρει τους εγκληματίες.

Δεν ξέρω αν είναι ατάκα από τα κόμικ, αλλά στην προηγούμενη ταινία, είδαμε αυτό το μέρος ενδιάμεσα στη Metropolis και το Gotham να γίνεται σμπαράλια από τον Batman, τον Superman, την Wonder Woman και τον Doomsday. Πως μετά από όλα αυτά που έχουμε δει και που υπονοεί το Dawn Of Justice πως έχουν γίνει στο παρασκήνιο, να αναρωτιέσαι αν υπάρχει ο Batman;

Στο κάτω-κάτω, ο Batman είναι μια στολή. Ναι, είναι ο καλύτερος ντετέκτιβ, σπουδαίος μαχητής και δισεκατομμυριούχος, ωστόσο σε ένα κόσμο με μια Θεά, έναν εξωγήινο και τόσους metahumans, ο Batman είναι ο περισσότερος… legit χαρακτήρας.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *