Έρχονται mini series για Loki και Scarlet Witch με τους πρωταγωνιστές του MCU

Έρχονται mini series για Loki και Scarlet Witch με τους πρωταγωνιστές του MCU

Μέχρι τώρα είχαμε απλώς ακούσει για το επερχόμενο συνδρομητικό κανάλι της Disney και όσον αφορά τη Marvel, το μόνο που είχαμε σκεφτεί ήταν το τι θα απογίνουν οι σειρές του Netflix με τους Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist, The Punisher.

Δείτε το πρώτο trailer για την Captain Marvel.

Αυτοί, όπως ήδη ξέρουμε να παραμείνουν… Netflix and chill, ωστόσο η Marvel ετοιμάζει mini series 6-8 επεισοδίων, για δυο σημαντικούς χαρακτήρες του MCU, όπου φυσικά θα προβάλει αποκλειστικά στη νέα συνδρομητική υπηρεσία.

Οι Loki και Scarlet Witch που ακόμα δεν είχαν την τύχη να έχουν solo ταινίες θα δουν τον ίδιο τον Kevin Feige να αναλαμβάνει την παραγωγή, άρα μιλάμε για ποιότητα εφάμιλλη του MCU, όπως αναφέρει το Variety.

Loki και Scarlet Witch
Το μεγάλο μυαλό της Marvel, o Kevin Feige

Οι Tom Hiddleston και Elizabeth Olsen, αναμένεται να αναλάβουν τους ρόλους, άρα αναμένεται να είναι οι πιο δεμένες σειρές, σε σχέση με το κινηματογραφικό σύμπαν.

Αυτή η είδηση έρχεται λίγο μετά αυτής, για Live Action σειρά Star Wars που θα κοστίσει 100 εκ δολάρια υπό τις εντολές του Jon Favreau. Άρα, αν αληθεύει το παραπάνω, μιλάμε για χοντρό μπάσιμο της Disney -όχι ότι αναμέναμε κάτι λιγότερο.

Το κανάλι αυτό της Disney θα ξεκινήσει το 2019 και ήδη η είδηση αυτή προκάλεσε ενθουσιασμό.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *