Φτιάξε κι εσύ το burger που έτρωγε ο S. Jackson στο Pulp Fiction

Το Pulp Fiction του Tarantino κυκλοφόρησε το 1994 και τότε ο Samuel Jackson ήταν ο Sam L. Jackson στο Pulp Fiction και όχι ο Fury της Marvel. Μάλιστα ήταν ο Sam L. Jackson στο Pulp Fiction που έτρωγε ένα θεσπέσιο μπέργκερ.

Και αυτό έχετε την ευκαιρία να φτιάξετε κι εσείς αν δεν βαριέστε. Άντε, χαραμοφάηδες.

Αν και από τότε πολλά μπεργκεράδικα με τον τίτλο Kahuna ή Big Kahuna ξεπήδησαν, ακόμα και στην Ελλάδα, το πραγματικό brand δεν ήταν… πραγματικό παρά μόνο στις ταινίες του Quentin ( Death Proof, Four Rooms, Pulp Fiction και Reservoir Dogs).

Διάβασε ακόμα: Λαχταριστά σνακ για τρως την ώρα της αγαπημένης σου σειράς

Ο Τζουλς Γουίνφιλντ και ο Βίνσεντ Βέγκα δουλεύουν σαν εκτελεστές για τον γκάνγκστερ Μαρσέλους Γουάλας. Σε μια «δουλειά» σώζονται σαν από θαύμα και ο Τζουλς αποφασίζει να τα παρατήσει. Ο Γουάλας κλείνει συμφωνία με τον μποξέρ Μπουτς Κούλιτζ (Μπρους Γουίλις), να χάσει σε αγώνα που είναι να δώσει και τον πληρώνει γι’ αυτό. Τελικά όμως δεν τηρείται η συμφωνία και ο μποξέρ σχεδιάζει να φύγει από την πόλη. Αναγκάζεται όμως να γυρίσει μια τελευταία φορά στο διαμέρισμά του για να πάρει μαζί το ρολόι του πατέρα του γνωρίζοντας ότι πιθανώς θα τον περιμένουν εκεί οι εκτελεστές του Γουάλας.

Jackson στο Pulp Fiction
Τι; Βαριέσαι να διαβάσεις τη συνταγή; Δες το video; Κοίτα εδώ ρε. ΚΟΙΤΑ ΕΔΩ!

Υλικά

-1 Κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε ροδέλες
-2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
-3 Λεπτές φέτες ανανά
-1 Κουταλιά της σούπας φυτικό λάδι
-2 μπιφτέκια
-2 Φέτες τυρί Monterey Jack
-Ψωμί για μπέργκερ
-1 / 2 κουταλιές της σούπας κέτσαπ
-1 / 2 κουταλιές της σούπας σάλτσα τεριγιάκι

Μέθοδος

Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε, ζεσταίνετε 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο και προσθέστε το κόκκινο κρεμμύδι. Μαγειρέψτε αργά, σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας συνεχώς, μέχρι να μαλακώσουν και να καραμελώσουν. Τα αφήνετε στην άκρη.

Σκουπίστε το τηγάνι σοτάρετε, και προσθέστε άλλη μια κουταλιά της σούπας βούτυρο. Προσθέστε φέτες ανανά και σοτάρετε μέχρι λίγο να ροδίσουν.

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα από φυτικό λάδι σε δυνατή φωτιά, τοποθετήστε τα μπιφτέκια. Μαγειρέψτε για περίπου 3 λεπτά και ύστερα βάλτε το τυρί να λιώσει, σβήνοντας το μάτι. Αφήνετε τα μπιφτέκια στο τηγάνι. Ύστερα, προσθέτουμε στα ψωμάκια κέτσαπ, σάλτσα τεριγιάκι, καραμελωμένα κρεμμύδια, και ανανά.

Δες τη συνταγή κι εδώ:

Θυμήσου την επίμαχη σκηνή και καλή όρεξη:

Σχετικά με τον συντάκτη

School Of Rock

School Of Rock

Eδώ στα βάθη των στοών της Αθήνας, κάποια νεφελίμ εξακολουθούν από το 2013 να ακούνε μουσική και να συμπεριφέρονται σαν παιδιά, χωρίς να κοιτάνε τη στάχτη γύρω τους. Join the class of School Of Rock... bitches!

Ελληνική zombie νουβέλα

Rockin’ Dead’s Debut Album

Ελληνική zombie νουβέλα

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα

Το email σου