Κυκλοφόρησε η πρώτη επίσημη φωτογραφία για την τρίτη σεζόν του The Leftovers. Η φωτογραφία από το Entertainment Weekly, μας δίνει μια πρόωρη ματιά στην τελευταία σεζόν της σειράς για την δραματική σειρά των Damon Lindelof και Tom Perrotta για το HBO.
The Leftovers

Ενώ η πρώτη και δεύτερη σεζόν τοποθετήθηκαν στην Νέα Υόρκη και το Τέξας αντίστοιχα η τρίτη θα τοποθετείται στην Αυστραλία. Μιλώντας με το EW, ο Lindelof εξήγησε γιατί επέλεξαν αυτή τη συγκεκριμένη τοποθεσία, σημειώνοντας ότι η “Αυστραλία είναι γεωγραφικά το τέλος του κόσμου και η σειρά μας είναι σχετική με το τέλος του κόσμου συναισθηματικά”. Επίσης, τόνισε το “αρχέγονο, αρχαίο και πνευματικό” αίσθημα του Αυστραλιανού σινεμά και πως ταιριάζει με το “The Leftovers”, αναφέροντας ταινίες όπως το “Walkabout” και το “Mad Max”.

Ενώ ο Lindelof παρέμεινε σιωπηλός για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την πλοκή, ο showrunner αποκάλυψε ότι το ταξίδι που θα κάνει ο Kevin (Justin Theroux) στην Αυστραλία αρχικά επρόκειτο να είναι μια σύντομη επίσκεψη αλλά όλα αλλάζουν όταν ο πατέρας του (Scott Glenn), που ίσως ακούει πράγματα απ’ τον θεό, τον τραβά σε μια κατάσταση.

Ο Lindelof παρομοίασε την σχέση αυτή με εκείνου του γιού-πατέρα στο “The Godfather”. “Ο Marlon Brando λέει στο γιό του Michael, ‘Δεν θέλω να μπλέξεις σε αυτή τη επιχείρηση’, αλλά κάθε φορά που συμβαίνει κάτι ο Michael βρίσκεται στο δωμάτιο. Έτσι και ο γέρος είναι αναμιγμένος σε κάτι και τραβάει και τον Kevin”, εξήγησε.

Ο showrunner επίσης επιβεβαίωσε τους fans ότι ενώ “υπάρχουν μερικές τρελές ιδέες στην τελευταία σεζόν”, προσπαθούν να την κάνουν να δίνει την αίσθηση ότι “χτίζει τον επίλογο”. Έτσι, ο Lindelof είπε ότι θέλει η πρεμιέρα της τρίτης σεζόν μα δίνει ξεκάθαρα την αίσθηση ότι είναι πράγματι “η αρχή του τέλους” τονίζοντας ότι “δεν θέλει να φαίνεται σαν επίλογος αλλά σαν κορύφωση”.

Η τρίτη και τελευταία σεζόν του “The Leftovers” θα προβληθει τον ερχόμενο Απρίλιο, παίρνοντας την θέση που συνήθως καταλάμαβανε το “Game of Thrones”.

Πηγή: ign.gr