«Το πολυσύμπαν της Marvel ανοίγει μέσω του Doctor Strange»

«Το πολυσύμπαν της Marvel ανοίγει μέσω του Doctor Strange»

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap] Scott Derrickson, σκηνοθέτης του επερχόμενου Doctor Strange, μίλησε για τις νέες προοπτικές που δημιουργεί η ταινία για το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

«Νομίζω πως η σύντομη απάντηση είναι πως αυτή είναι η ταινία με την οποία η Marvel θα γίνει τελείως περίεργη. Αυτή η περίεργη αίσθηση φαινόταν μέσα από τις εικόνες του Ditko, τις εικόνες του Jack Kirby, τα πρόσφατα comic book panels του Doctor Strange τα οποία συνεχίζουν να συνεπαίρνουν».

Ένα από τα πράγματα εκείνα που απασχολούν τους περισσότερους είναι πόσο βαθιά θα εισχωρήσει η ταινία σε θέματα και ιστορίες γύρω από άλλες διαστάσεις και άλλες πραγματικότητες. Παρακολουθήσαμε μια νέα διάσταση, τον κβαντικό κόσμο, μέσα από την ταινία Ant-Man, όμως ο σκηνοθέτης Scott Derrickson μας διαβεβαιώνει πως με την ταινία Doctor Strange, ανοίγουν οι πύλες του πολυσύμπαντος για το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel!

«Αυτό που έκαναν τα comics είναι πως, μαζί με τον Doctor Strange, πρόσθεσαν μια νέα διάσταση στην ψυχεδέλεια, τον μυστικισμό και στην πνευματικότητα και όλα αυτά τα πράγματα στην δεκαετία των 60’s και οδήγησαν το comic σύμπαν της Marvel στο comic πολυσύμπαν! Θεωρώ πως η ταινία Doctor Strange θα είναι το ξεκίνημα για το κινηματογραφικό πολυσύμπαν της Marvel! Πράγματι η ταινία αυτή εξυπηρετεί τον ίδιο σκοπό που έκαναν και τα αντίστοιχα comics! Αν και επρόκειτο για μία περίεργη παρέκκλιση ως comic book, ήταν ένας πραγματικός βασικός άξονας για τα comics! Κατέληξε σε νέες ιστορίες μέσα στις δεκαετίες και αυτή η ταινία θα κάνει το ίδιο!»

Το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel μπαίνει σε νέα μονοπάτια, και η ταινία του Doctor Strange έρχεται για να κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα!

Η ταινία αναμένεται τον προσεχή Νοέμβρη!

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *