Το εξώφυλλο του νέου δίσκου των Metallica, μοιάζει με ένα των Crowbar

Το εξώφυλλο του νέου δίσκου των Metallica, μοιάζει με ένα των Crowbar

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap]ι Die Hard οπαδοί της σκληρής μουσικής το έπιασαν αμέσως. Η αλήθεια είναι ότι εμείς… όχι. Ο λόγος για το εξώφυλλο του νέου, επερχόμενου άλμπουμ των Metallica, Hardwired …To Self-Destruct που φέρνει λίγο σε Odd Fellows Rest του 1998 των Crowbar.

Ο Kirk Windstein (Crowbar, Down, Kingdom Of Sorrow) έκανε στη σελίδα του στο Facebook μια ανάρτηση επισημαίνοντας τις ομοιότητες μεταξύ του εξωφύλλου του κλασικού δίσκου των Crowbar τονίζοντας:

«Με κάθε ειλικρίνεια, χάρη στην περιοδεία μου με τους φοβερούς Metallica ενώ έπαιζα στους Down, μπορώ να πω ότι τα παλικάρια ξέρουν ποιοί είναι οι Crowbar. Παρ’ όλα αυτά, δεν πιστεύω ότι κάποιο μέλος των Metallica έκλεψε την ιδέα από εμάς. Ίσως ο καλλιτέχνης; Όπως και να το δεις… είναι μια πολύ καλή ιδέα για εξώφυλλο!!! Τώρα, James και Lars, πηγαίνετε να ακούσετε το “Odd Fellows Rest”!!! LOL»

Οι Metallica θα κυκλοφορήσουν το “Hardwired…To Self-Destruct” στις 18 του Νοέμβρη. Ο διάδοχος του “Death Magnetic” του 2008 θα είναι διπλός και θα περιέχει σχεδόν 80 λεπτά μουσικής.

Αυτή η γλώσσα από αριστερά, μας κέρδισε!

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *