Ποιο είναι το πραγματικό όνομα του Andrew Lincoln;

Ποιο είναι το πραγματικό όνομα του Andrew Lincoln;

[dropcap size=dropcap]Ε[/dropcap]ν αναμονή του 14ου επεισοδίου του The Walking Dead, το uproxx είπε να ρίξει λίγο τους παλμούς, φέρνοντας στην επικαιρότητα ένα θέμα που οι περισσότεροι αγνοούν και έχει πολύ γέλιο.

Ποιο είναι το πραγματικό όνομα του Andrew Lincoln; Του αγαπητού σερίφη, Rick Grimes. Και ναι. αυτό που χρησιμοποιεί είναι το… καλλιτεχνικό του.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του ο Andrew CLUTTERBUCK (χαχαχα!)εξηγεί στην The Guardian πως ο λόγος που το άλλαξε σε Lincoln, ήταν ο πρώτος του ατζέντης που του είπε πως αν δεν το αλλάξει, θα θυμίζει… Hobbit.

Screen shot 2016-03-17 at 11.16.55 AM

Τι να πει και ο Benedict Cumberbatch ρε Rick.

Το αστείο με την συνέντευξη όμως, είναι πως η Guardian τον αντιμετωπίζει και τον ρωτά ως Άγγλο ηθοποιό (που είναι), με τις «επιτυχίες» που είχε στο νησί, περιφρονώντας σχεδόν την επιτυχία του The Walking Dead.

Από τα λίγα που είπε, είναι πως δεν έχει δει ούτε ένα επεισόδιο της σειράς γιατί θέλει να την έχει την ιστορία, όπως νομίζει ο ίδιος στο μυαλό του.

Επίσης, όταν θέλει -όπως υποστηρίζει- να πειράξει την οικογένεια και τα παιδιά του, μιλάει στο σπίτι με την προφορά του Rick Grimes και τους φρικάρει γιατί την θεωρούν ενοχλητική.

[embedvideo id=”kleTpBaUYiE” website=”youtube”]

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *