Οι 5 Top στιγμές του αγαπημένου μας Han Solo

Οι 5 Top στιγμές του αγαπημένου μας Han Solo

[dropcap size=dropcap]Τ[/dropcap]ο Star Wars Episode VII The Force Awakens έρχεται κοντά μας όλο και πιο γρήγορα και δυστυχώς σαν τρελαμένοι οπαδοί δεν του έχουμε δώσει την προσοχή που του αξίζει. Αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει. Σήμερα δεν θα επικεντρωθούμε στις ταινίες, αλλά στον αγαπημένο μας smuggler, Han Solo.

Είναι ο τύπος του εξυπνάκια, με τις αστείες ατάκες, που καταφέρνει να πάρει το κορίτσι, με λίγα λόγια είναι ο ήρωας και μη Jedi που γουστάρουμε να βλέπουμε. Σε αυτό ας είναι καλά και ο Harrison Ford που χάρις αυτόν αγαπήσαμε τόσο τον χαρακτήρα.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν…

Νούμερο 5 – Never Tell me The Odds

Το Millenium Falcon καταδιώκεται από δυο Star Destroyers και μερικά TIE Fighters. Ο Han Solo σαν πιλότος του σκάφους προσπαθεί να σώσει το πλήρωμα κάνοντας μανούβρες ενδιάμεσα από τα Star Destroyers, προκαλώντας τα έτσι να συγκρουστούν αλλά όχι να καταστραφούν. Από τη στιγμή όμως που το Hyperdrive έχει χαλάσει και δεν μπορούνε να μπούνε σε Lightspeed, ο θεός αποφασίζει να περάσει μέσα από ένα asteroid field. Ο C3-PO όμως του λέει ότι αν το κάνει αυτό οι πιθανότητες να επιζήσουν είναι λίγες. Ο Solo όπως αποδεικνύεται πάει ενάντια στις πιθανότητες.

[embedvideo id=”KvJDItC6tE0″ website=”youtube”]

Νούμερο 4 – Η ήττα του Bobba Fett από έναν σχεδόν τυφλό Han Solo

Έχοντας ξυπνήσει από το Carbon freezing ο Solo έχει χάσει για κάποιο χρονικό διάστημα την όραση του. Έτσι όλη η ομάδα βρίσκεται πάνω από το Sarlacc Pitt όπου γίνεται το έλα να δεις. Ο Han προσπαθεί και αυτός να κάνει το δικό του κομμάτι. Και το καταφέρνει. Καταφέρνει να ρίξει τον Bobba Fett αν και κατά λάθος μέσα στο στόμα του Sarlacc. Η όλη σκηνή είναι αστεία γιατί ποτέ δεν περίμενες να δεις τον Bobba Fett να πέφτει με αυτόν τον τρόπο. Είναι μια από τις πιο αστείες και αξιομνημόνευτες σκηνές του Han Solo. Με όλα τα λεφτά να είναι η ατάκα, “Bobba Fett ? Where?”.

[embedvideo id=”IrCu0MUSb_0″ website=”youtube”]

Νούμερο 3 – Carbonite Freeze

Ήταν η σκηνή που πιτσιρικάς χέστηκα πάνω μου και κόντεψα να βάλω τα κλάματα. Η όλη σκηνή είναι συναισθηματική, από τα ουρλιαχτά του Chewbacca που προσπαθεί να προστατέψει τον καλύτερο του φίλο μέχρι και την μουσική από πίσω που ενισχύει την ένταση και σου κάνει την τρίχα κάγκελο. Και είναι και η σκηνή που η Leia επιτέλους λέει στον Han τι νιώθει, αλλά εκείνος το ήξερε ήδη. “I Know”.

[embedvideo id=”qND0aIXOLbw” website=”youtube”]

Νούμερο 2 – Han Shot First

Είναι ίσως η σκηνή που πιθανότατα έχει προκαλέσει πολλά ερωτήματα. Τελικά ποιος έριξε πρώτος, ο Han Solo η ο Greedo; Εγώ προσωπικά αυτή τη φορά δε θα πάρω κάποια θέση. Όποιος και να έριξε πρώτος ο Greedo είδε τα ραδίκια ανάποδα και ο Han Solo έφυγε like a boss από τη σκηνή, όπως ακριβώς έπρεπε.

[embedvideo id=”mu-TZpGdszA” website=”youtube”]

Νούμερο 1 – Chewie We’re home

Προφανώς και θα ήταν νούμερο 1. Πρόκειται για την δυναμική επιστροφή ενός αγαπημένου χαρακτήρα. Είναι ίσως η καλύτερη στιγμή του trailer, να ξαναβλέπεις το δυναμικό ντουέτο Han Solo και Chewbacca να επιστρέφουν μετά από τόσα χρόνια. Είναι από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες και περιμένω την επιστροφή του πως και πώς. Αλλά ο Δεκέμβριος θα έρθει γρήγορα.

[embedvideo id=”ngElkyQ6Rhs” website=”youtube”]

Αυτές ήταν οι καλύτερες στιγμές του Han Solo, κατά την άποψη μου πάντα. Είναι ένας χαρακτήρας που όλοι σίγουρα αγαπάμε, και περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία να τον ξαναδούμε στην μεγάλη οθόνη.

ΥΓ. Ίσως μια standalone ταινία για τον Han Solo θα ήταν ότι πρέπει.

ΥΓ2. Σχετικά με το ποιος έριξε πρώτος, Han Solo η Greedo , εσείς τι πιστεύετε;

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *