Μετά από δυο χρόνια ο CM Punk άντεξε 2 λεπτά στο UFC (vid)

Μετά από δυο χρόνια ο CM Punk άντεξε 2 λεπτά στο UFC (vid)

[dropcap size=dropcap]Ε[/dropcap]πειδή κάποια στιγμή στη ζωή μου, πριν γίνω ένα φιλελεύθερο fat bastard, έφαγα κάποιον καιρό στα γυμναστήρια και ένιωσα πως είναι το συναίσθημα να μπαίνεις σε ένα περιορισμένο χώρο (ρινγκ) για να επιβιώσεις έναντι κάποιου άλλου, ποτέ δεν θα κορόιδευα κάποιον για μια ήττα του, ακόμα και στο πρώτο δευτερόλεπτο.

Η περίπτωση του CM Punk όμως είναι διαφορετική. Όχι ότι αξίζει χλευασμού, αλλά τρολαρίσματος σίγουρα. Όχι γιατί έχασε ή πως έχασε. Αλλά γιατί έχασε μετά από δυο χρόνια προετοιμασίας που εμπεριείχαν βρισιές, αμφισβητήσεις, τραυματισμούς (;), καθυστερήσεις και λόγια. Πολλά λόγια για το ντεμπούτο του που δεν ερχόταν με τίποτα. Μέχρι και ντοκιμαντέρ είχε γυρίσει γιανα τραυματιστεί μετά και να καθυστερήσει ακόμα περισσότερο. Ναι, ένα ντοκιμαντέρ που δεν οδηγούσε πουθενά.

Και τελικά; Όπως ήρθε έφυγε μετά από 2 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα στον πρώτο γύρω του UFC 203 απέναντι στον Mickey Gal.

O Punk φάνηκε χαρούμενος στη συνέντευξη Τύπου και ας είχε φάει της χρονιάς του και γιατί να μην είναι; Νίκη ή ήττα, ο τραπεζικός λογαριασμός φούσκωσε. Να θυμίσουμε ότι είχε εγκαταλείψει το WWE στις 27 Ιανουαρίου του 2014, μια μέρα μετά το Royal Rumble και 11 μήνες μετά, είχε ανακοινώσει πως θα αγωνιστεί στο UFC. Η πλάκα είναι, πως η πόλη που έγραψε το 0-1 στο UFC (Cleveland) ήταν αυτή που είχε διοργανωθεί το Royal Rumble τότε.

Όσο για το αν θα επιστρέψει; Δείτε τις δηλώσεις. Δεν το βλέπει πολύ σύντομα και πολύ θερμά για την ώρα.

Υ.Γ. Μην αντιγράφεις τις δηλώσεις του Rocky από το 2 και το 6. Not cool bro…

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *