Αντέδρασε ο Trevorrow για όσους θέλουν τον Lucas στο Star Wars

Αντέδρασε ο Trevorrow για όσους θέλουν τον Lucas στο Star Wars

[dropcap size=dropcap]T[/dropcap]his shit, just got real… Χαλαρός εμφανίστηκε ο Colin Trevorrow απέναντι στη συλλογή υπογραφών που προσπαθεί να τον θέσει εκτός του Star Wars Episode 9, για τα μάτια του… George Lucas.

Ο ίδιος ο σκηνοθέτης του Jurassic World αντιμετωπίζει τις 20 χιλ υπογραφές που έχουν ήδη συγκεντρωθεί ως κάτι… χαριτωμένο και δηλώνει πως δεν πρόκειται να τα παρατήσει έτσι εύκολα. Αντιθέτως, θα κάνει τα πάντα για να τιμήσει την θρυλική ιστορία του Lucas.

«Όταν ο George Lucas έκανε το Star Wars πολύς κόσμος το νόμιζε τρελό. Αν δεν έχεις ακούσει ποτέ για το Star Wars σου φαίνεται κάπως. Υπάρχει ένας χαρακτήρας (Skywalker), ο πατέρας του είναι μισός ρομπότ και μπορεί να κάνει μαγεία. Υπάρχει και ένας τύπος που πετάει ένα διαστημόπλοιο και ο καλύτερος του φίλος είναι ένας σκύλος. Ακούγεται τρελό αλλά είναι η καλύτερη ιστορία που γράφτηκε ποτέ».

Σκύλος; Απλά ένας σκύλος ρε ο Chewbacca; Τα θέλει ο κώλος σου. Πως δεν τον είπες και Scooby Doo.

Για όσους δεν ξέρουν την ιστορία, ένας Βραζιλιάνος οπαδός του Star Wars ξεκίνησε τη συλλογή υπογραφών -χωρίς ωστόσο να έχει κάτι κατά του Treborrow- απλά και μόνο για να σκηνοθετήσει και πάλι το George Lucas. Αυτή τη φορά το episode 9.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *