Ο Menza λέει πως παραλίγο να γίνει το reunion των Megadeth

Ο Menza λέει πως παραλίγο να γίνει το reunion των Megadeth

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap] Nick Menza είναι πολύ ενεργός αυτό τον καιρό με δηλώσεις που αφορούν τους Megadeth, με την τελευταία του να τονίζει πως αυτός ήταν ο «μυστηριώδης» drummer που Jamαρε με τον Ellefson σε video που είχε δημοσιεύσει ο γιος του Dave Mustaine και πως στο τέλος χάλασε το deal.

«Μισώ όταν σας απογοητεύω όλους εσάς που ρωτάτε αν εγώ κι ο Marty Friedman θα παίζαμε με τους Mustaine και Ellefson σε ένα Rust in Peace reunion των Megadeth.

Ήμουν έτοιμος και ενθουσιασμένος για να γυρίσω στους Megadeth. Πήγα στο σπίτι του Dave στο San Diego τον περασμένο Δεκέμβριο και τζαμάραμε ολόκληρο το Σαββατοκύριακο. Αμέσως βρήκαμε τη μουσική μας χημεία.

Και ναι… Εγώ ήμουν ο ‘μυστηριώδης ντράμερ’ στα video που κυκλοφόρησε στο youtube o Justis Mustaine.

Μερικές βδομάδες μετά, βρεθήκαμε με τον παλιό μας μάνατζερ, Ron Laffitte για δείπνο. Μιλήσαμε για τον καινούργιο δίσκο καθώς και για περιοδεία.

Όταν ήρθε η ώρα των διαπραγματεύσεων, μου προσφέρθηκε μια πολύ άδικη συμφωνία. Ένιωσα πως δεν αξίζω τίποτα για την μπάντα. Ο Dave άρχισε να μπλοκάρει τα e-mail μου και άλλαξε τον αριθμό του τηλέφωνο του. Με απομάκρυναν επειδή ήθελα μια τίμια συμφωνία.

Δεν είμαι μαριονέτα. Έχω ήθος και τιμή. Αυτός είμαι!

Εύχομαι υγεία και κάθε επιτυχία στους Megadeth».

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *