βαλαβάνη

Ίσως ξέρουμε ποιος/α θα είναι ο επόμενος που θα φύγει από το Survivor

Εντάξει, μπορεί οι άλλοι εδώ στο site που το παίζουν κουλτούρα, metal και geeks να μην θέλουν να γράφω για το survivor, όμως δεν τους χάλασαν τα χιλιάδες views που πήραν με το θεματάκι μου, με τον πλέον πρώην παίκτη του reality game, τον Μπο. Το ένα κλικ μετά το άλλο έπεφτε.

Έτσι θα προσπαθήσω να δώσω μια αποκλειστικότητα. Δεν έχουμε κάποια επαφή με την παραγωγή, ούτε μπορεί να θεωρηθεί spoiler αυτό αφού είναι η δική μας εκτίμηση βασισμένη πάνω σε ένα πολύ συγκεκριμένο γεγονός.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μάλλον είναι ήδη εκτός παιχνιδιού. Πού βασίζω τη σιγουριά μου; Έτυχε να τη γνωρίσω πριν 5 χρόνια για επαγγελματικούς λόγους και έτσι είχαμε ανταλλάξει τα αυθεντικά FB accounts. Με λίγα λόγια, ήμασταν φίλοι στο FB. Βλέπετε τον χρόνο που χρησιμοποιώ έτσι; Παρελθοντικός.

Προχτές το βράδυ, για ένα τρίλεπτο ίσως λιγότερο, ίσως περισσότερο (και δεν το πήρα αμέσως χαμπάρι) ο λογαριασμός της Βαλαβάνη ενεργοποιήθηκε και αμέσως μετά απενεργοποιήθηκε. Με λίγα λόγια, κάποιος έκανε log in και μετά δεν έκανε log out, αλλά απενεργοποιήσε προσωρινά το λογαριασμό. Και ναι, ξέρω πότε κάποιος απενεργοποιεί το λογαριασμό του αφού έχω την εφαρμογή who deleted me, που σου μαρτυρά ποιος σε έσβησε και ποιος απλά απενεργοποιήσε (και θα επιστρέψει).

Μάλιστα, κάπως έτσι είχαν ανακαλύψει και τον Μάνατζερ του Ράγκμπι ότι αποχωρεί. Αν πιστέψουμε τις λίστες που κυκλοφορούν δεξιά και αριστερά και κάνουν λόγο ότι η Βαλαβάνη είναι η τελευταία πλέον σε αυτή (και δικαίως γιατί η εικόνα που παρουσιάζει είναι της αχώνευτης bitch που έχει απλά μια κωλάρα), μάλλον η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ τρώει και πίνει τις πινακολάδες της σε κάποιο resort εκεί στον Δομίνικο.

Μένει να δούμε αν θα πέσω μέσα πια. Υπομονή.

Θέλετε και πειστήρια;

βαλαβάνη
Αυτή είναι η μαρτυριάρα εφαρμογή
βαλαβάνη
Αυτό είναι το αποτέλεσμα όταν πατάς πάνω στο λογαριασμό της