Upcoming Horror Movies 2017

Upcoming Horror Movies 2017 | Τι θα δούμε 5 μήνες πριν αλλάξει ο χρόνος

Δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι, αλλά σιγά-σιγά πρέπει να ετοιμάζετε να γεμίσετε τους FB τοίχους σας με νέα new year’s resolutions, αφού περισσότερο από το μισό χρόνο τον φάγαμε και έχουν μείνει πια τα ρέστα. Ωστόσο, η λίστα που είχαμε κάνει για το 2017 έχει ακόμα ψωμί, ενώ θα δούμε και τι καλό μπορούμε να περιμένουμε ακόμα από τις Upcoming Horror Movies 2017.

Mother

Ψυχολογικό θρίλερ σε σενάριο και σκηνοθεσία του Darren Aronofsky και πρωταγωνιστές τους Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris, και Michelle Pfeiffer. Η ιστορία εστιάζει σε ένα ζευγάρι που θα δει την σχέση του να δοκιμάζεται, όταν απρόσκλητοι επισκέπτες καταφθάνουν στο σπίτι τους και διαταράσσουν την ήρεμη ύπαρξη τους. Πρεμιέρα,15 Σεπτεμβρίου.

Leatherface

Το κλασικό μας σπλάτερ, σε σενάριο Seth M. Sherwood και σε σκηνοθεσία από τους Julien Maury και Alexandre Bustillo. Στο Τέξας, χρόνια πριν τα γεγονότα της σφαγής, στις πρώτες μέρες της διαβόητης οικογένειας Sawyer, το μικρότερο παιδί καταδικάστηκε να μπει σε ψυχιατρείο μετά από ένα ύποπτο περιστατικό που βρέθηκε η κόρη του σερίφη νεκρή. Δέκα χρόνια μετά, απαγάγει μια νεαρή νοσοκόμα και το σκάει με άλλους 3 κρατούμενους. Κυνηγημένος από τις αρχές αλλά και από τον διαταραγμένο σερίφη που θέλει να εκδικηθεί για το θάνατο της κόρης του, ο νεαρός έφηβος Sawyer ξεκινάει το βίαιο ταξίδι του προς την κόλαση που θα τον μετατρέψει στο τέρας που ξέρουμε ως Leatherface.

Keep Watching

Σε σενάριο Joseph Dembner και σκηνοθεσία Sean Carter. Δύο διαταραγμένοι κατά συρροή δολοφόνοι μπαίνουν στο σπίτι, μια οικογένεια πρέπει να μείνει ενωμένη για να βγει ζωντανή και χωρίς να το ξέρει, υπάρχουν κρυμμένες κάμερες σε όλο το σπίτι που καταγράφουν κάθε κίνησή τους.

The End

Zombie fans, εδώ είστε! Νέα Ιταλική ταινία, σε σενάριο και σκηνοθεσία Daniele Misischia.Ο Claudio Verona είναι ένας νέος και κυνικός επιχειρηματίας, που μια μέρα κλειδώθηκε στο ασανσέρ του γραφείου του πριν από μια σημαντική συνάντηση με έναν πελάτη. Αυτό το ενοχλητικό εμπόδιο σύντομα θα μετατραπεί σε εφιάλτη, καθώς ένας θανατηφόρος ιός έξω έχει αρχίσει να μολύνει και να μετατρέπει τους ανθρώπους σε εξαιρετικά βίαια και επικίνδυνα ζόμπι. Ο Claudio πρέπει να φύγει από αυτό το κλειστοφοβικό μέρος, αλλά φαίνεται ότι το ασανσέρ μπορεί να είναι το ασφαλέστερο μέρος στην πόλη!

Temple

Γυρισμένο στην Ιαπωνία, σε σενάριο Simon Barrett και σκηνοθεσία Michael Barrett, βλέπουμε την ιστορία 3 Αμερικανών τουριστών που ακολουθούν ένα μυστηριώδη χάρτη βαθιά μέσα στη ζούγκλα της Ιαπωνίας ψάχνοντας για έναν αρχαίο ναό. Όταν τα πνεύματα τους παγιδεύουν η περιπέτεια τους γρήγορα γίνεται ένας τρομακτικό εφιάλτης.

Charismata

Ψυχολογικό θρίλερ με σενάριο και σκηνοθεσία από τους Andy Collier και Toor Mian. Μια νεοσύλλεκτη ντετέκτιβ που παλεύει να βρει την αποδοχή σε αστυνομικό τμήμα που ορίζεται από μια κουλτούρα της και μισαλλοδοξίας, τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο όταν ο κύριος ύποπτος σε μια σειρά από βάναυσους τελετουργικούς φόνους έχει ένα προσωπικό ενδιαφέρον για αυτήν. Ένα παιχνίδι γάτας και ποντικιού ακολουθεί, το οποίο στην πραγματικότητα αρχίζει να βγαίνει εκτός ελέγχου, οδηγώντας σε μια τρομακτική κορύφωση όπου πρέπει να πολεμήσει για την ψυχική της υγεία, τη ζωή της και ίσως ακόμα και την ψυχή της.

Σχετικά με τον συντάκτη

Christina

Christina

Από τα 13 μου ξεκίνησα να βλέπω ταινίες τρόμου με το Scream και μέχρι τώρα έχω μετρήσει κάπου στις 300+. Προτιμώ κυρίως ψυχολογικά θρίλερ και footage και τον τελευταίο καιρό βλέπω τους μάστερ του είδους, Japan and Korean horror! Ελάχιστες ταινίες μπορώ να βάλω στην κατηγορία ΤΑΙΝΙΑΡΕΣ, όταν όμως ενθουσιαστώ με κάποια τέτοια την προτείνω κατευθείαν σε όποιον ζητήσει τη γνώμη μου για ένα καλό θρίλερ./strong>