Μπο

Τα ξεκαρδιστικά σχόλια κάτω από ένα τραγούδι του Μπο

Βλέπω Survivor, ώ θεοί του hating. Βάζω τέτοιο θέμα στο School Of Rock. Δεν το βλέπω φανατικά πια, γιατί τώρα που είναι λίγοι μαλάκες, τους ξέρεις και δεν έχει πλάκα όπως ήταν στην αρχή που είχε πολλούς μαλάκες που δεν ήξερες. Ναι, και εγώ μαλάκας είμαι, τι;

Ο μόνος που δεν μου τράβηξε ποτέ το ενδιαφέρον έως τώρα, τόσο για τις μέτριες επιδόσεις του, όσο και για τον αμφιβόλου ποιότητας χαρακτήρα του, είναι ο Μπο. Και για να ακριβολογώ, μιας και δεν περνάω ούτε τη βάση για τη ντόπια μουσική σκηνή, δεν τον ήξερα καν τον τύπο. Ναι, είναι εντυπωσιακή η απώλεια κιλών και κοιλιών του, αλλά ως εκεί. Και όσο για τον ήρεμο χαρακτήρα του που λένε όλοι, ένα θα πω: Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι.

Ο άρχοντας-Κοντόπας στο πρόσφατο video του Ponzi Talk, θίγει το θέμα Μπο με τον γνωστό του, απαράμμιλο τρόπο, χαρίζοντας μάλιστα και λεπτομέριες από την εποχή που nobody gives a shit για τον Μπο.

Έτσι, πήγα και εγώ να ακούσω αυτό το rap (γελάει ο κόσμος) από τον rapper της καρδιάς της μέσης ελληνίδας νοικοκυράς που θέλει τον άντρα brutal και λιγομίλητο.

Τα 4 εκ. views είναι εντυπωσιακά, δεν θα το κρύψω. Αλλά θα έχει ενδιαφέρον να βλέπαμε πόσα είχε πριν τριμήνου και πόσα μετά, σαν case study. Βέβαια, όλοι λένε ότι το κομμάτι ήταν δημοφιλές στην εποχή του, οπότε θα τους πιστέψω. Το πιο διασκεδαστικό από αυτό το οπτικοακουστικό υπερθέαμα όμως ήταν σχόλια κάτω από το video. Τα φρέσκα, της εποχής survivor αλλά όχι μόνο…

Μπο Μπο Μπο Μπο Μπο Μπο