Βattlefield 1

Η ελληνική ομάδα SAF eSports διαπρέπει στο Battlefield 1 & αναζητά μέλη

Στην εποχή του οργανωμένου gaming αλλά και την αναγνώριση του ως esport και όχι απλώς… μπλιμπίκια για να περνάει η ώρα -που, μη γελάτε- μέχρι και πριν 10-12 χρόνια που έσκασαν τα πρώτα οργανωμένα πρωταθλήματα Dota, κάπως έτσι το έβλεπε ο μέσος χρήστης (άσχετα αν το κάψιμο με το Counter Strike κρατάει περισσότερα χρόνια – ήταν φάση underground), νέες ομάδες δημιουργούνται και αναζητούν μέλη.

Η SAF eSports είναι μία ομάδα Ελλήνων χρηστών / gamers και αυτή την περίοδο ρίχνεται στα χαντάκια του Βattlefield 1 όπου όπως τονίζουν οι ίδιοι:

Τον Οκτώβριο του 2016, δημιουργήθηκε η SAF eSports από τους παίχτες xLostreboy7x (Σπύρο Μαραγκάκη) και τον St1fl3r_HS (Ιωάννη Παπαμίχο). Ο στόχος μας είναι η συγκέντρωση νέων μελών /παιχτών! Η ομάδα ασχολείται τόσο με το public (μη αγωνιστικό) όσο και με το αγωνιστικό gaming. Το παιχνίδι στο οποίο δίνεται βάση περισσότερο αυτό το συγκεκριμένο διάστημα είναι το Βattlefield 1, ωστόσο τα μέλη δεν ασχολούνται μόνο με αυτό. Η αγωνιστική ομάδα αποτελείται από έμπειρους παίκτες της σειράς Battlefield και αυτήν την στιγμή συμμετέχει σε πρωταθλήματα κοινότητας BCL (Battlefield Community League) περιμένοντας την ένταξη του παιχνιδιού στο επίσημο πρωτάθλημα-κύπελλο του ESL. Μπορείτε να μας βρείτε στο Facebook ως SAF e-Sports και στο κανάλι μας στο Youtube ως SAF eSports. Στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνονται όλα τα μέλη για την κάθε ενέργεια της ομάδας όπως επίσης και στο κανάλι μας στο YouTube μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανές μεταδόσεις πχ. τους αγώνες μας, τα φιλικά προετοιμασίας η ακόμα και κερδίζοντας δώρα όπως συνηθίζεται από χορηγούς της ομάδας, στη συγκεκριμένη περίπτωση με εμάς την γνωστή σε όλους εταιρία Gaming Καρεκλών AK Racing! Επίσης θα μπορείτε να βρείτε και άλλα πολλά και ξεχωριστά βίντεο δημιουργημένα από τα μέλη της ομάδας!
Αυτή τη στιγμή είμαστε 60+ άτομα και θα μας κάνει χαρούμενους να έρθεις και εσύ στην παρέα μας και να παίζουμε όλοι μαζί!
Σας ευχαριστούμε θερμά, S.A.F (Supreme Action Forces).

Η σελίδα τους στο FACEBOOK

Και το κανάλι τους στο Youtube

Η σελίδα του χορηγού AK Racing

Το πρωτάθλημα ξεκίνησε νικηφόρα για την περασμένη Παρασκευή 2 Ιουνίου όπως θα δείτε και στον παρακάτω πίνακα, ενώ ο επόμενος τους αγώνας  είναι την επόμενη Παρασκευή, 23 Ιουνίου.

SAF esports SAF esports

Και μιας και μιλάμε για το Βattlefield 1, αν αυτή την περίοδο αντιμετωπίζεται προβλήματα συνδεσιμότητας με τους servers, guess what, δεν φταίτε εσείς. Όπως η EA αναγνώρισε με status της στον επίσημο λογαριασμό twitter πως υπάρχει πρόβλημα, αλλά δεν έβγαλε -για την ώρα- κάποια ανακοίνωση που να εξηγεί τον λόγο. Όπως έχει γίνει γνωστό όμως, η προγραμματιστική ομάδα του game προσπαθεί να λύσει αλλά και να βρει τη ρίζα του προβλήματος. Έτσι, αναμένεται στις επόμενες μέρες να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.