Πίτσες, γλυκά και χέστρες απαίτησαν οι Guns N’ Roses στο Download Festival

Το βρετανικό ταμπλόιντ The Mirror φέρνει στην επιφάνεια rock ή όχι και τόσο rock ιστορίες από τα παρασκήνια του φετινού Download Festival όσον αφορά για τους Gun N’ Roses. Εκεί όπου και είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχει υπάρξει ως headliners.

Σύμφωνα με αυτά, οι ανέσεις που απόλαυσε η αγία τριάδα της μπάντας, Axl Rose, Slash, και Duff McKagan συγκρίνονται με ανέσεις αρχηγών κρατών. Εδώ που τα λέμε, το χρήμα που βγάζει η περιοδεία τους εδώ και δυο χρόνια, μοιάζε με προϋπολογισμό χώρας.

Αρχικά, η εφημερίδα τονίζει πως μόνο οι τρεις τους, από την υπόλοιπη μπάντα, πήγαν στο χώρο της συναυλίας με ελικόπτερο, κάτι ωστόσο που μας έχει συνηθίσει ο Axl πάνω από 15 χρόνια, δεν έχουμε όλοι την ίδια μούρη και σίγουρα δεν θέλει να βλέπει τις αρχοντομουτσουνάρες μας ο frontman των Guns και να του χαλάει το εύθραυστο κέφι.

Αργότερα το άρθρο αναφέρει πως τους παραχωρήθηκε χώρος, που μετριέται μόνο σαν ποδοσφαιρικό γήπεδο (για να μην είναι και κοντά-κοντά και πέσει καμιά σφαλιάρα), ενώ το ζουμερό σημείο που θα ξυπνήσει τον μπόμπιρα μέσα σας, αφού πάντα η συγκεκριμένη αναφορά είναι αστεία:

Μέσα σε αυτό τον τεράστιο χώρο, είχαν ανέσεις που ήρθαν κατευθείαν από την Αμερική, όπως οι αγαπημένες τους σοκολάτες γάλακτος αλλά και τεράστιες πίτσες με τρίδιπλο τυρί. Φυσικά με τόσο ανθυγιεινό φαγητό, επέρχεται δυνατό χέσιμο και οι Guns N’ Roses δεν είναι να πηγαίνουν σε πλαστικές χημικές χέστρες, που είναι ο εφιάλτης της κάθε συναυλίας. Έτσι είχαν παραγγείλει ειδικές πορσελάνινες χέστρες για τις κωλάρες τους, ενώ ζήτησαν και το πιο απαλό και μεταξένιο κωλόχαρτο, μην γδάρουν και τίποτα.

Αν και το δημοσίευμα αναφέρει γενικά τους Guns N’ Roses, μπορούμε να φανταστούμε ποιος είναι ο χέστης (στην κυριολεξία) της υπόθεσης.

Ο Duff φαίνεται όπως πάντα να ζυγίζει 55 κιλά, άρα δεν χλαπακιάζει πίτσες και σοκολάτες για να χέζεται πάνω του, ενώ ο Slash φαίνεται cool τύπος και πάντα επαγγελματίας. Ας πούμε, ποτέ δεν έχασε συναυλία επειδή ήθελε να δει… ΧΕΛΩΝΟΝΙΝΤΖΑΚΙΑ.

Βρε Axl, πάλι;