μπότες του

Όταν ένας rockstar βάζει αγγελία για να πουλήσει τις τρύπιες μπότες του…

… τα σχόλια δεν μπορεί παρά να είναι χρυσός. Ο Sebastian Bach, για κάποιο λόγω πουλάει τις «συλλεκτικές» του αρβύλες και στην ανάρτηση της είδησης γίνεται το έλα να δεις.

Αν σας ενδιαφέρει κι εσάς, το νούμερο είναι περίπου 46.5 (12-13 στο αμερικάνικο που έχει στην περιγραφή) και μπορούν να γίνουν δικές σας μόνο με αρχική τιμή στο Ebay τα 1000 $. Έλα να βλέπουμε προσφορές. Όπως λέει και ο ίδιος ο πρώην frontman των Skid Row, έχουν φορεθεί εκατοντάδες φορές σε συναυλίες και είναι ετοιμοπόλεμες. Μαζί θα λάβετε και ένα αυτόγραφο (της πατούσας;) του Sebastian.

«Μου πήρε χρόνια να βρω ένα ζευγάρι μπότες που πραγματικά να είναι τόσο καλές. Αυτές οι μπότες ροκάρουν. Τις φοράω χρόνια. Τις είχα αγοράσει από το Boot Star στο Hollywood πριν χρόνια Υπάρχουν ΤΡΥΠΕΣ στη σόλα αλλά δεν σε σταματάνε από το να ροκάρεις. Θα είναι υπογεγραμμένες από μένα».

μπότες του

 

μπότες του

Και φυσικά κάτι τέτοια ψάχνει ο κόσμος για να ξεσπάσει:

μπότες του μπότες του μπότες του μπότες του μπότες του μπότες του μπότες του μπότες του μπότες του μπότες του

 

Σχετικά με τον συντάκτη

School Of Rock

School Of Rock

Eδώ στα βάθη των στοών της Αθήνας, κάποια νεφελίμ εξακολουθούν από το 2013 να ακούνε μουσική και να συμπεριφέρονται σαν παιδιά, χωρίς να κοιτάνε τη στάχτη γύρω τους. Join the class of School Of Rock... bitches!

Το νέο μυθιστόρημα θρίλερ

Ελληνική zombie νουβέλα

Rockin’ Dead’s Debut Album

Μαθήματα Κιθάρας

Το νέο μυθιστόρημα θρίλερ

Ελληνική zombie νουβέλα

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα

Το email σου