Ο Lars Ulrich έγινε Ιππότης. Μην τον κοροϊδέψετε ξανά

Στον ντράμερ και πολυλογά των Metallica, Lars Ulrich, απονεμήθηκε ο τίτλος του Ιππότη του Τάγματος Dannebrog, από τον ίδιο τον πρίγκιπα της Δανίας, Frederik. Μη ξεχνάτε πως ο κοντός είναι Δανός. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στις 26 Μαϊου με την παρουσία της βασίλισσας της Δανίας, Margrethe II.

Όπως αναφέρουν και στο instagram τους οι Metallica, θα πρέπει να τον φωνάζουμε Sir Lars τώρα (στη φωτογραφία είναι με τον πρίγκιπα Frederik); Αυτή η τιμητική διάκριση ήρθε στον Ulrich για την προσφορά του στη σύγχρονη κουλτούρα της Δανίας και την έχουν λάβει στο παρελθόν επειχηριματίες, επιστήμονες αλλά και καλλιτέχνες όπως: Ο σκηνοθέτης Thomas Vinterberg, η τραγουδίστρια Anne Linnet και οι ηθοποιοί Sofie Gråbøl και Ghita Nørby.

Και λέμε τώρα εμείς… Φαντάσου στην Ελλάδα να τιμούσαμε τους Rotting Christ, τους SepticFlesh ή τον Gus G για τις διεθνείς τους καριέρες, όταν κάποιοι ημιδιαφανείς ντόπιοι βδελοστάρ, προσπάθησαν με σπρώξιμο αλλά απέτυχαν οικτρά.

https://www.instagram.com/p/BVSvt64A-Zc/?taken-by=metallica

Σχετικά με τον συντάκτη

School Of Rock

School Of Rock

Eδώ στα βάθη των στοών της Αθήνας, κάποια νεφελίμ εξακολουθούν από το 2013 να ακούνε μουσική και να συμπεριφέρονται σαν παιδιά, χωρίς να κοιτάνε τη στάχτη γύρω τους. Join the class of School Of Rock… bitches!