De Niro αλέφαντος

O κυρ Αλέφαντος σχολιάζει τον μακαρονά τον De Niro

Ποιος Ντε Νέρο τώρα ηθοποιός ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;

Με ταρίφες θα ασχολούμαστε τώρα; Κες κε σε Ταξιτζής; Στράτος Διονύσιου θυμάσαι το άσμα; «Πήγαινε με οπού θέλεις ταξιτζή, μαύρες ώρες και πικρές περνάω» και «ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΜΙΛΑΩ» το έκανε αυτός. Πρώτο ραντεβού ρε κατεβαίνει να παίξει μπάλα με την γκόμενα σοβαρή κοπέλα σε πορνοσινεμά, δε ντρεπόσαστε λίγο ρε; Εδώ Αλέφαντος σου μιλάει τώρα όχι Λούτσογιαννόπουλος.

Τον είχε από κοντά εκεί ο σισιλιάνος με τα πατομπούκαλα και τα φρύδια σαν του Τερζή 1 και 60 καθολικός Σκορσερέζε, ναι πες τον κι έτσι, συνομοταξία όλοι μεταξύ τους αυτοί να ξέρεις σαν του Εβραίους είναι, οι ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ όλοι κλίκα, σαν το ελληνικό δημόσιο, μου θυμίζει τον Ρεχάγκελ που έβαζε τον Χαριστέα στη κορυφή 15 χρόνια, κάτσε ρε, ΚΑΤΣΕ να παίξει και κανας άλλος να πούμε!

Για χαζό τον έχεις τον άλλον σισιλιάνο, ο Φρέντι Κόπολας, μια φορά τον επήρε, ΜΙΑ! εκεί να κάνει τον νεαρό Μπράνδο με το μουστάκι το φερετζέ, γελούσε ο κόσμος, αν είχαμε τουίτερ πως τα λένε αυτά τότες θα πήγαινε το #LOL σύννεφο. Τον είχε πάρει χαμπάρι αυτός. Έλα δω του λέει ξέχνα τα αγγλικά ΞΕΧΑΣΕ ΤΑ. Δε κάνεις εσύ για αυτά, πες κανα χωριάτικο ιταλικό φτιάξε καμιά μπριζόλα να πάμε παρακάτω και μη ξανάρθεις, τέλος και τον έστειλε πακέτο αυτόν και την ελιά του μαζί στον κοντό (Σκορτσέζε).

Άκου να δεις τώρα έχε υπόψη σου αυτός δεν έβρισκε Ελάφι στο ένα μέτρο τι λέμε τώρα, ΣΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ το ελάφι και μου το παίζει κυνηγός; Εσούταρε όπως ο Μανωλάς με το αριστερό σε διάστρεμμα, αντί για ελάφι την έστελνε στα περιστέρια, κάτσε καλά τι μου λες τώρα!

Θέλω να σου πω δηλαδή δε πάει έτσι, έπειτα έχε στο νου σου μεγάλο σφάλμα ο κοντός έτσι, ΕΓΚΛΗΜΑ! Πας να κάνεις ταινία με μποξέρ τώρα ωραία; ναι….ΠΟΥ ΠΑΣ με αυτόν, ‘νταξει δε λέω φιλότιμο παιδί, εργάτης έχει κάνει ταξί, έχει κάνει κυνηγός στρατιώτης, μέχρι και σαξόφωνο, ε θα τον κάνουμε και Μοχάμετ Αλι τώρα; Και σε ρωτάω εγώ γιατί δεν πήρε τον Στανόλε τον Μπαλμπόο πως τον λένε για την ταινία;

Έτοιμος τον είχες με εμπειρία από πίσω, εκεί εσύ με τον Χαριστέα του Χόλιγουντ δε ξύπνησες! Άμα ήτανε καλή ταινία γιατί δεν έκανε άλλες 3-4; Εδώ σε θέλω, ο Σταλόνος ακόμα στο κουρμπέτι μπαίνει στο ριγκ 70 χρονώ κρέμονται τα βυζά και πάει με την ταχύτητα του φωτός άλλα το βράδυ, μπαίνει όμως και χαλάει ο κόσμος! Θα κάνουν ταινίες Μπαλμπόο και τα εγγόνια του αυτουνου να μου το θυμηθείς!

Λοιπόν… Έχε υπόψη σου μπορεί να είναι καθολικός και να μη βλέπει καλά άλλα ο ντιρέκτορας είναι μεγάλη γάτα να ξέρεις, τυχαία του κοτσάρει τον Τζος Πέσκι μαζί σε κάθε ταινία, ΤΥΧΑΙΟ είναι; Πώς θα τη βγάλει ο άλλος με το χαμογελάκι και την ελιά σαν ξάδερφος της Μονρό είναι θα τον φάνε λάχανο οι άλλοι!

Τα «Καλά Παιδιά» λέει .., ρε ο Πασκίνος λιγα χρόνια πριν γκρέμισε τα μποξ όφι και τα τσιμπέντα εκεί Σκαρφέις να πούμε ”σέι χαλό” φακ και φακ σε κάθε πρόταση, ρούφαγε και ρούφαγε μέχρι να ματώσουν τα ρουθούνια, έβγαινε στην αντεπίθεση με το αυτόματο τους έφαγε μόνος του κ όλοι τους σαν τον Πάγκαλο σε ταβέρνα, στην ιστορία έμεινε όμως, θέλω να σου πω έτσι πάει, ΑΛΗΤΕΙΑ θέλει.

Δε μπορεί αυτός ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ. γι’ αυτο του έβαλε τον Πέσκι ο κοντός, τον πήρε από το δρομοκαίτειο μεταγραφή να ξέρεις και του είπε: έλα δω μαζί του εσύ που είσαι μάγκας να καθαρίζεις για πάρτι του!

Λοιπόν…Μέχρι εκεί ήταν να ξέρεις αυτός…. 25 χρόνια τώρα τον αναζητεί η ακαδημαϊκή των βραβείων στο άμπε λαλέ, εκεί τον ψάχνουν για καμιά καλή ερμηνεία, ρε αυτός είναι ο τεράστιος και καλά; Αυτός έπαθε ”U2” ρε, ήταν γίγαντας εκεί στα νιάτα του να πούμε ‘ντάξει ναι καλός το να το άλλο, και μετά ο,τι κάτσει, Ο,ΤΙ ΚΑΤΣΕΙ , ο κύριος ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ. Εβραιομακαρονάς δεν υπάρχει χειρότερο, 7 ταινίες το χρόνο δε διαβάζει καν τα σενάρια Αλέφαντος σου μιλάει τώρα όχι Δανίκας, τα μηδενικά κοιτάει. Αμα πέσει το μαρούλι αυτός θα κάνει και τον μίμο στο φανάρι Κηφισίας-Κατεχάκη…

Το κοστούμι που φοράει στο Καζίνο, παραμύθι, ΠΑΡΑΜΥΘΙ. Να ξέρεις σαν κι αυτό τα παίρναμε τότε ένα πεντοχίλιαρο στο γιουσουρούμ κάτω στο μοναστηράκι…. κοροϊδευόμαστε τώρα;

Σχετικά με τον συντάκτη

ALi Mathloum

ALi Mathloum

To παίζει μοντέρνος χίπης και στο λαιμό του κρέμεται μονίμως το σήμα της ειρήνης. Το αγαπημένο του συγκρότημα κατά βάθος είναι οι οι Bon Jovi και το αποκαλύπτει μόνο σε κοπέλες, στους άλλους λέει Pink Floyd. Μανιακός λάτρης του stand up comedy και του George Carlin δηλώνει πως είναι ο άνθρωπος που θαυμάζει. Μιλάμε για τύπο που έγραψε αυτά τα λόγια στον Γ΄ενικό...