τον Lemmy

Συγκίνηση για τον Lemmy στο Wacken

«Δεν γίνεται να υπάρξει Wacken χωρίς τον Lemmy». Με αυτά τα λόγια και την προτροπή να τραγουδήσουν το ‘Heroes’ του David Bowie για να τιμήσουν την μνήμη του frontman των Motörhead, το κοινό του Wacken ύψωσε την γροθιά του ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα. Μάλιστα, το κομμάτι θα είναι ο ύμνος του Wacken Open Air 2018.

Μέσω της επίσημης σελίδας τους, οι Motörhead κοινοποίησαν το video γράφοντας τα εξής:

Δεκάδες χιλιάδες punksters, ροκάδες και μεταλλάδες ενωμένοι υψώνουν τις φωνές και τις γροθιές τους για τον Lemmy!

Το συγκεκριμένο κομμάτι, μαζί με άλλες 10 διασκευές, θα κυκλοφορήσει σε συλλογή με τίτλο ‘Under Cöver’ την 1η Σεπτεμβρίου, σε ψηφιακή μορφή αλλά και σε CD/βινύλιο, καθώς και σε box set με special extras.

Για τη συγκεκριμένη διασκευή έχει κυκλοφορήσει video, το οποίο αποτελεί συρραφή live και offstage υλικού μαζί με φωτογραφίες του Lemmy, ιδιαίτερα συγκινητικός φόρος τιμής προς τον καλλιτέχνη. Πρώτη και τελευταία φορά που παίχτηκε live ήταν σε encore στο γερμανικό Aftershock Festival.

Πηγή: straightonmusic.com

Σχετικά με τον συντάκτη

School Of Rock

School Of Rock

Eδώ στα βάθη των στοών της Αθήνας, κάποια νεφελίμ εξακολουθούν από το 2013 να ακούνε μουσική και να συμπεριφέρονται σαν παιδιά, χωρίς να κοιτάνε τη στάχτη γύρω τους. Join the class of School Of Rock... bitches!

Το νέο μυθιστόρημα θρίλερ

Ελληνική zombie νουβέλα

Rockin’ Dead’s Debut Album

Μαθήματα Κιθάρας

Το νέο μυθιστόρημα θρίλερ

Ελληνική zombie νουβέλα

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα

Το email σου