πάνες Negan

Χέστηκες; Μόνο με 20 δολάρια παίρνεις τις πάνες Negan

Νομίζεις ότι κάνουμε πλάκα, έτσι; Νομίζεις ότι το marketing του The Walking Dead σταματάει στο survival kit που ας το πούμε και λογικό, αφού πρόκειται για μια survival δημοφιλή σειρά. Αλλά πάνες; Και όχι οτιδήποτε πάνες, αλλά τις αυθεντικές -μετά το πρώτο επεισόδιο της 8ης σεζόν-, Negan’s Shittin’ Pants ή αλλιώς τις πάνες Negan.

Όπως είχαμε πει και στο blog μας για το πρώτο επεισόδιο της σεζόν, η σειρά ξεκίνησε καλά, αλλά αυτό ποτέ δεν ήταν πρόβλημα για το The Walking Dead. Το θέμα ήταν πως επειδή θα ήταν το 100ο επεισόδιο της σειράς, θα υπήρχε μπούγιο στο ειδικό talk show, The Talking Dead όπου και θα μαζεύονταν όλοι οι stars με τους Rick (Andrew Licoln) και Negan (Jeffrey Dean Morgan) να μην αποτελούν εξαίρεση.

Κατεβάσαμε το επεισόδιο και απολαύσαμε τα αστεία, τις ατάκες, τη μίνι μάχη των δυο αντρών που προείπαμε για το ποιος την έχει πιο μεγάλη (την ψωλή!), μετά το αστείο του Negan στο επεισόδιο και ξαφνικά βλέπουμε αυτό το στιγμιότυπο της φωτογραφίας που έχουμε κεντρική στο άρθρο. WTF?

Πήγαμε όντως στο eshop και είδαμε πως με 19.95 για την ακρίβεια αγοράζεις πάνες Negan, ενώ με 44.95 παίρνεις και τη monopoly The Walking Dead. Αυτό θα πει marketing…

Δείτε το eshop ΕΔΩ.

πάνες Negan monopoly the walking dead

Σχετικά με τον συντάκτη

School Of Rock

School Of Rock

Eδώ στα βάθη των στοών της Αθήνας, κάποια νεφελίμ εξακολουθούν από το 2013 να ακούνε μουσική και να συμπεριφέρονται σαν παιδιά, χωρίς να κοιτάνε τη στάχτη γύρω τους. Join the class of School Of Rock... bitches!

Το νέο μυθιστόρημα θρίλερ

Ελληνική zombie νουβέλα

Rockin’ Dead’s Debut Album

Μαθήματα Κιθάρας

Το νέο μυθιστόρημα θρίλερ

Ελληνική zombie νουβέλα

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα

Το email σου