συμφωνία Disney-21th Century Fox

Μέχρι το καλοκαίρι του 2019 θα ολοκληρωθεί η συμφωνία Disney-21th Century Fox

Γιατί ακόμα η Fox βγάζει ταινίες αφού πουλήθηκε στην Disney; Είναι η μόνιμη ερώτηση κάθε nerd που την βλέπεις φυσικά να ξεπετιέται σε groups και forums με ενδιαφέρον για την Marvel. Πίσω από αυτή την ερώτηση φυσικά, κρύβεται η αγωνία για το πότε και αν θα δούμε τελικά όλους τους ήρωες της Marvel μαζί σε κάποιο σύμπαν και σειρά ταινιών, με τους Russo Brothers μάλιστα να μας τιζάρουν πριν λίγες μέρες λέγοντας πως θέλουν να διασκευάσουν το storyline του Secret Wars όταν το deal Fox-Disney ολοκληρωθεί.

Οι συμφωνίες τόσων δισεκατομμυρίων αλλά και επιρροής φυσικά, ακόμα και όταν πέσουν τα τελικά ΝΑΙ, παίρνουν καιρό για να γίνουν πράξη. Έτσι, όπως αναφέρει το Deadline, η συγκεκριμένη συμφωνία θα πάρει σάρκα και οστά το καλοκαίρι του 2019, όταν και ολοκληρωθούν όλα τα κινηματογραφικά project που έχει ήδη τρέξει η 20th Century. Μάλιστα ένας όρος στη συμφωνία ήταν πως μέχρι να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά. η FOX πρέπει να είναι ενεργή εταιρία και όχι να πάψει τις εργασίες της.

Τώρα, όσον αφορά αυτό που μας καίει και είναι η ενσωμάτωση των super ηρώων, ο Kevin Feige δηλώνει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί πως είναι μικρή η πιθανότητα να βρεθούν όλοι αυτοί μαζί σε κοινό σύμπαν. Κατά τη δική μας άποψη είναι πως αν υπάρχει μια πιο ισχυρή πιθανότητα να δούμε κάποιον ή κάποιους, αυτοί είναι ο Wolverine επειδή θα γίνει recast από την αρχή, ενώ φυσικά και είναι ο πιο δημοφιλής χαρακτήρας, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον θα παρουσίαζε και ο Deadpool.

Οι Fantastic Four από την άλλη, θα πρέπει να περιμένουν να ολοκληρωθεί το story των Guardians Of The Galaxy. Αν θυμάστε, ο λόγος που έγιναν ταινία ο Starlord και η παρέα του, είναι να καλύψουν το… διαστημικό κενό που άφηναν από τα comic οι F4 και η έλλειψη των δικαιωμάτων για να τους χρησιμοποιήσει h Marvel στις ταινίες που οδηγούσαν στο Infinity War.

Από την άλλη, ο σκηνοθέτης των Guardians, James Gunn, τόνισε πως η ιστορία τελειώνει με την τρίτη τους ταινία σε δυο χρόνια. Είχε πει επίσης, ότι θα άλλαζαν οι χαρακτήρες και τα προχωρούσαν σε μια νέα τριλογία. Μήπως αυτή είναι η ευκαιρία τελικα;