γυναίκες του Guardians Of The Galaxy

Οι γυναίκες του Guardians Of The Galaxy | Το ημερολόγιο του Peter Quill

Είπαμε, καλό ήταν σε πολύ γενικές γραμμές το Guardians Of The Galaxy Vol. 2, αλλά ακόμα δεν έχουμε τελειώσει τη συζήτηση για την ταινία. Και αυτό γιατί έπεσαν στα χέρια μας τα μυστικά ημερολόγια του Peter Quill. Ή είσαι reporter ή καθαρίζεις πατάτες στον στρατό. 

Ο αγαπητός καργιολάκος του διαστήματος, αφού ξύπνησε την Jennifer Lawrence στον πηγαιμό τους για τον Γαλαξία, μόνο και μόνο για να της σβουρίξει το χωριάτικο λουκάνικο του, στη χωριάτικη σαλάτα της, όπως θα δείτε παρακάτω, κρατάει και αρχείο με όλες τις γυναίκες του Guardians Of The Galaxy που διασταυρώθηκε. Α, ρε Peter Quill, μαζί σου αγόρι μου.

Όνομα: Gamora

Είμαι τριανταφεύγα και ακόμα να καταλάβω. Γιατί η Gamora είναι πράσινη και η Nebula μπλε. Αφού έχουν τον ίδιο πατέρα. Λέει ότι είναι υιοθετημένη, αλλά δεν ξέρω τι σημαίνει αυτή η λέξη και δεν θέλω να με περάσει για ηλίθιο. Επίσης, δεν καταλαβαίνω γιατί βρέθηκαν στα χέρια μου αυτές οι φωτογραφία που το δέρμα της είναι σοκολατί; Έκανε κάποιο cosplay μιμούμενη τους umpa lumpa. Και αυτό το κωδικό όνομα… Zoe Saldana; Πρέπει να το εξερευνήσω σε βάθος…

γυναίκες του Guardians Of The Galaxy

γυναίκες του Guardians Of The Galaxy

γυναίκες του Guardians Of The Galaxy

Όνομα: Nebula

Εδώ και αν είμαι μπερδεμένος ρε φίλε. Πως γίνεται ένα καραφλό στρουμφάκι του διαστήματος, να μετατρέπεται σε κοκκινομάλικο elf (χωρίς έκφραση – πόνοι περιόδου στο πρόσωπο της) όταν μυστηριωδώς χάνεται από το γαλαξία κάθε λίγο και λιγάκι; Όχι που θα μου ξέφευγες μωρή. Δεν πα να χεις πατέρα τον Thanos και τον Mitsos; Εγώ σε κρατάω στο χέρι κύρια Karen Gillan. Τι νόμιζες πως δεν θα βρίσκαμε το παρατσούκλι σου;

γυναίκες του Guardians Of The Galaxy

γυναίκες του Guardians Of The Galaxyγυναίκες του Guardians Of The Galaxy

Όνομα: Mantis

Απ΄όλες τις γυναίκες του Guardians Of The Galaxy, είναι η πιο παράξενη. Καταρχάς όταν έμαθα το κωδικό της όνομα που κάνει τις προδοσίες, το διάβασα Porn αντί για Pom (Klementieff), οπότε καταλαβαίνετε έπαθα ένα ταράκουλο, αφού ακόμα για τον Star Lord, αυτό θα ήταν υπεράνω γαλαξία. Για την Mantis δεν θα πω πολλά, αφού έκανε τον Drax να γελάσει (εις βάρος μου), μιλάμε για περίπτωση εξοστρακισμού από το Γαλαξία (μαζί μου, ε;).

γυναίκες του Guardians Of The Galaxy

γυναίκες του Guardians Of The Galaxy

γυναίκες του Guardians Of The Galaxy

Όνομα: Ayesha

Ναι, ναι ξέρω. Υπότίθεται ήταν η αντίπαλος μας, αλλά ρε φίλε, εκτός ότι έχω μια μικρή ευαισθησία στο κίτρινο-χρυσαφί χρώμα που εξέπεμπαν οι κώλοι τους, γενικά έχω μια αδυναμία στους κώλους. Και δεν κάνω διακρίσεις σε φύλα. Είμαι ημίθεος! Άσε που το παίζεις διπλό ταμπλό πράκτορα Elizabeth Debicki.

Αλλά επειδή είμαι και ρουφιάνος, να εδώ την έχω να το κάνει με τον Loki, μια που είπαμε για κώλους. Αυτή συγκεκριμένα θα τη δώσω στον Thor.

γυναίκες του Guardians Of The Galaxy

γυναίκες του Guardians Of The Galaxyγυναίκες του Guardians Of The Galaxyγυναίκες του Guardians Of The Galaxy