Είδαμε το πλέον απίστευτο σχόλιο κάτω από το Master Of Puppets

Είδαμε το πλέον απίστευτο σχόλιο κάτω από το Master Of Puppets

Εντάξει μην μας δείρετε κιόλας με αυτό που θα δείτε, κατά βάθος έχουμε δίκιο κι εμείς αλλά και ο τυπάς με το σχόλιο.

Ποιος δεν λατρεύει το Master Of Puppets. Τόσο ως άλμπουμ, αλλά φυσικά και ως μεμονωμένο κομμάτι. Και δεν χρειάζεται να είσαι μεταλλάς για να το αγαπήσεις. Είχαμε γράψει πρόσφατα για αυτούς τους τυπάδες που ακούνε για πρώτη φορά metal και τρελαίνονται από τη χαρά τους.

Έτσι λοιπόν, χτες το βράδυ πήγα να αράξω στον υπολογιστή μου να ακούσω λίγο καλή μουσική. Το ένα έφερε το άλλο και έτσι κατέληξα να βλέπω videos των Metallica. Στο live για το Master Of Puppets λοιπόν, υπήρχε το απίστευτο-εύστοχο σχόλιο, mindblown θα έλεγε κανείς.

«Θυμάμαι πριν χρόνια όταν είπα στον James (Hetfield) πως λατρεύω το τραγούδι και την ιστορία του, η εκτέλεση ήταν σφικτοδεμένη αλλά μου έριξε μια μπουνιά στον ώμο όταν τον ενημέρωσα πως οι κούκλες δεν έχουν σύρματα να τις ελέγχουν, μόνο οι μαριονέτες».

Δηλαδή οι ιστορικοί στίχοι: 

Master of puppets I’m pulling your strings
Twisting your mind and smashing your dreams

Βασίζονται στην ανακρίβεια της μπάντας ανάμεσα σε μαριονέτα και… πάνινη κούκλα;

Εντάξει, πέρα από την πλάκα, αν googlάρεις puppet, στις πρώτες αναζητήσεις θα σου βγάλει τις πάνινες τις κούκλες. Αν πας σε λεξικό ή στην wikipedia μιλάνε για strings, αλλά ως τελευταία αναφορά.

puppet is an object, often resembling a human, animal or mythical figure, that is animated or manipulated by a person called a puppeteer. The puppeteer uses movements of their hands, arms, or control devices such as rods or strings to move the body […]

Στο google translate από την άλλη, η μετάφραση του όρου Puppet, είναι μαριονέτα. Όχι το translate αυτό όμως, όπου παλιά και για χρόνια έβαζες τη λέξη Slipknot και σου έβγαζε Θανάσης Παπακωνσταντίνου.

Για περισσότερα απάλευτα αστεία και… κρύα θέματα, μείνετε μαζί μας!