Μητσοτάκη

Η φωτογραφία με τον Μητσοτάκη και τους Iron Maiden είναι ψεύτικη (duh!)

Όχι δεν προσπαθούμε να αναπαραστήσουμε τα greekhoaxes εδώ, που κάνουν τρομερή δουλειά στο να μισούμε ακόμα περισσότερο την ανθρωπότητα (για τη βλακεία της). Απλώς βαρεθήκαμε το γαιτανάκι των τελευταίων ημερών όπου βλέπουμε αυτή τη βλακ… τον Κυριάκο Μητσοτάκη να φορά και καλά μπλουζάκι Iron Maiden.

Το σφυρίξαμε σε κανά δυο φίλους μας που έκαναν πλάκα με αυτό, κάποιοι το δέχτηκαν, κάποιοι όχι· αφού ξέραμε αυτές τις πλάκες, τις έχουμε κάνει κι εμείς με τον Τσακαλώτο (και τους Iron Maiden και πάλι).

Έτσι, αναγκαστήκαμε να κάνουμε έρευνα… 5 λεπτών για να βρούμε την πραγματική φωτογραφία του επόμενου αποτυχημένου πρωθυπουργού του τριμπούρδελου που ονομάζεται Ελληνικό κράτος. 5 ΛΕΠΤΑ ΜΑΣ ΠΗΡΕ! Πέσαμε στα άδυτα του instagram του αυτού του παιδιού των λουλουδιών (πού αλλού θα ήταν;) και το τσιμπήσαμε.

Μετά απο πεζοπορία με θέα το Λιβυκό!

A post shared by Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_) on

Σχετικά με τον συντάκτη

School Of Rock

School Of Rock

Eδώ στα βάθη των στοών της Αθήνας, κάποια νεφελίμ εξακολουθούν από το 2013 να ακούνε μουσική και να συμπεριφέρονται σαν παιδιά, χωρίς να κοιτάνε τη στάχτη γύρω τους. Join the class of School Of Rock... bitches!

Το νέο μυθιστόρημα θρίλερ

Ελληνική zombie νουβέλα

Rockin’ Dead’s Debut Album

Μαθήματα Κιθάρας

Το νέο μυθιστόρημα θρίλερ

Ελληνική zombie νουβέλα

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα

Το email σου