Ο Κοντοπίδης μόλις μας πρόσφερε το καλύτερο video του

Ο Κοντοπίδης μόλις μας πρόσφερε το καλύτερο video του

Wow! Αυτό κι αν ήταν blast from the past και δεν ξέρουμε αν είναι καλό πράγμα αυτό για τον άνθρωπο-Κοντοπίδη, αλλά σίγουρα είναι για εμάς τους subscribers του και το γιουτουμπικό του legacy. Ο Κοντόπας μόλις έκανε μια βουτιά-αναπαράσταση των φόβων και αμφιβολιών που έχει ο κάθε νοήμων άνθρωπος που δεν του δόθηκε τίποτα έτοιμο, έτσι παλεύει για να ζήσει τη ζωή του (και ταυτόχρονα παλεύει να βρει το νόημα γιατί συνεχίζει να παλεύει μερικές φορές).

Και το έκανε καταπληκτικά. Μια βουτιά ελεγχόμενη, όχι random όπως οι παλιές που τον γνωρίσαμε ξυπόλυτο σε μια ταράτσα κι όμως περισσότερο edgy. Μια βουτιά ανάμεσα σε δεκάδες χαρακτήρες που περνούν μέσα σε 18 λεπτά και είναι ευδιάκριτοι οι ρόλοι τους μέσα στο μυαλό και την ψυχολογία του.

Λίγοι άνθρωποι έχουν το θάρρος να εκτεθούν έτσι και ο λόγος που με εντυπωσίασε τόσο πολύ, είναι πως το έκανα πρόσφατα με κείμενο, για τα 35α γενεθλιά μου. Αλλά, άλλο πράγμα το κείμενο και άλλο πράγμα αυτό που κάνει ο Κοντοπίδης. Σαν να συγκρίνεις τον Εξορκιστή με b movie ταινία τρόμου και random τέρατα.

Προσωπικά όταν το είδα πέρασα 4 στάδια: πιθηκίσιο γέλιο, συνειδητοποίηση του πόσα κοινά έχω με τους «δαίμονές» του, μελαγχολία και διάθεση να το δω και να το αναλύσω περισσότερο στο μυαλό μου αλλά κι εδώ. Πρώτη φορά κάνω κάτι σαν review σε video youtuber. Κι αυτό γιατί πρώτη φορά βλέπω κάτι τόσο προσωπικό για τον perfomer και ταυτόχρονα, δικό μου. Κι ας είναι από άνθρωπο που μας έχει συνηθίσει σε μη casual υλικό.

Την περασμένη βδομάδα, κάποιοι στράβωσαν με το ΜΠΡΑΦ που έβγαλε, καθώς πίστεψαν πως ήθελε να αντιγράψει τον Mikeius. Πράγμα ηλίθιο να το πιστεύεις ξέροντας την δουλειά και των δυο τους. Και ναι, δεν ήταν πολύ smooth, αλλά ποιος νοιάζεται; Το Μπραφ του Κοντοπίδη ήταν μια ενδογιουτουμπική φάρσα, που κινήθηκε σε ανεκτά επίπεδα.

Με αυτό το βίντεο, το Εγώ, για μένα πιστοποιεί πως είναι ο καλύτερος youtuber σε αυτό που κάνει. Αυτή η μίξη perfoming και ψυχανάλυσης που διασκεδάζει τους μικρούς και ανακουφίζει τους μεγαλύτερους που νιώθουν κάπως έτσι.

Σχετικά με τον συντάκτη

Γιώργος Μεσολογγίτης

Γιώργος Μεσολογγίτης

Το schoolofrock.gr είναι το παιδί μου και μαζί με τα αδέρφια του, τη μουσική, τη συγγραφή, την geek/rock ζωή και το φαγητό, συνθέτουν αυτό το ανθρώπινο (;) ον γεμάτο αγάπη και προδερμ.
Διαβάστε το πρώτο βιβλίο μου «Η Εκδίκηση» του Ιάσονα Λεμονιάτη. Έχει zombies, είναι καλό.