Ο Corey Taylor λέει ότι έχει γράψει τους καλύτερους στίχους του για το νέο άλμπουμ των Slipknot

Ο Corey Taylor λέει ότι έχει γράψει τους καλύτερους στίχους του για το νέο άλμπουμ των Slipknot

Ο Corey Taylor αναφέρθηκε στο πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ των Slipknot, το οποίο βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό στα σκαριά στη ραδιοφωνική συνέντευξή του στην εκπομπή Full Metal Jackie.

Ο δίσκος να αργεί αφού οι Slipknot ελπίζουν να κυκλοφορήσει μέσα στο 2019, όμως ο Corey, ο οποίος γράφει τους στίχους, αποκάλυψε την πεποίθησή του ότι οι συγκεκριμένοι στίχοι είναι ό,τι καλύτερο έχει γράψει στην καριέρα του. Ας δούμε ένα απόσπασμα όσων δήλωσε:

«Λοιπόν, τα τελευταία δύο χρόνια ήταν δύσκολα για εμένα σε προσωπικό επίπεδο. Είναι υπέροχο για εμένα το γεγονός ότι τώρα δουλεύω πάνω σε μερικά νέα πράγματα. Έχω κατορθώσει να ξεπεράσω την κατάθλιψη που αντιμετώπισα και να της δώσω μορφή την οποία μπορώ να περιγράψω. Οπότε, πιστεύω πως μερικοί από τους στίχους είναι ό,τι καλύτερο έχω γράψει ποτέ. Δεν έχω ξαναμοιραστεί τόσα πράγματα στο παρελθόν. Οι αντιδράσεις των υπολοίπων όταν τους διάβασαν ήταν εξαιρετικές. Ο Clown ενθουσιάστηκε με το πόσο «ωμοί» είναι. Είναι σαν τις παλιές μέρες. Όπως όταν ξεκινάγαμε που εμείς ήμασταν η πληγή και οι fans μας ήταν η θεραπεία της».

Για να δούμε, λοιπόν, τι μπορούμε να περιμένουμε από τον διάδοχο του .5: The Gray Chapter.