σώμα του Chester Bennington

Το σώμα του Chester Bennington ήταν καθαρό από αλκοόλ και ουσίες

Πέρασαν κιόλα κάτι λιγότερο από 5 μήνες από τον ξαφνικό θάνατο του Chester Bennington, ο οποίος αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του διά απαγχονισμού, στο σπίτι του, λίγο έξω από το Los Angeles.

Κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά τι οδήγησε τον πρώην τραγουδιστή των Linkin Park σε αυτήν την αμετάκλητη απόφαση και τώρα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασής του.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα ρεπορτάζ που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, στο σώμα του Chester Bennington βρέθηκε μια ελάχιστη ποσότητα αλκοόλ, ενώ όσον αφορό το MDMA (έκσταση) που αναφέρθηκε σε πολλά ρεπορτάζ αρχικά, αναιρέθηκε αργότερα από δυο ακόμα εξετάσεις. Οι αρχές βρήκαν επίσης ένα συνταγογραφημένο μπουκάλι Zolpidem εντός του σπιτιού του, ένα μισοάδειο ποτήρι Corona και ένα άδειο μπουκάλι Stella Artois.

Τέλος, παρά το γεγονός ότι δεν βρέθηκε πουθενά κάποιο σημείωμα αυτοκτονίας, υπήρχε εντός του σπιτιού μία «χειρόγραφη βιογραφία», όπως αναφέρει το ρεπορτάζ.

Ο πρώην bandmate και καλός του φίλος, Mike Shinoda, έσπευσε μέσω Twitter να διαψεύσει τα δημοσιεύματα, εξηγώντας πως οι δύο εξετάσεις που ακολούθησαν την αρχική, δεν βρήκαν καμία ποσότητα έκστασης στο σώμα του Chester. Το TMZ διόρθωσε άμεσα το άρθρο που είχε δημοσιεύσει αρχικά και ο Shinoda εξέφρασε την ελπίδα του και τα υπόλοιπα μέσα που αναμετέδωσαν να κάνουν το ίδιο.

Πηγή: straightonmusic.com