βαρετά

5 λιγότερο βαρετά πράγματα από τους «τελικούς» του Survivor

Ρε μαλάκες τι έγινε; Σοβαρά τώρα; Αυτοί ήταν οι μεγαλειώδεις τελικοί του Survivor που θα καθήλωναν ολόκληρη την Ελλάδα; Και δεν λέω, μπορεί εκεί στον ΣΚΑΙ να έκαναν νούμερα και να ικανοποιήθηκαν από την επένδυση τους, αλλά τρεις μέρες τώρα το χασμουρητό πήγε και ήρθε και όπως έγραψε και ο αρχισυντάκτης μας στο FB που έβλεπε που και που Survivor για να κράξει ή να δει κανά άθλημα/παιχνίδι: O τελικός ειδικά, θύμισε σε όλους μας πόσο αρχοντοχωριάτες ανέμπνευστοι άνθρωποι είμαστε. Μια κοινωνία που ακόμα ζει υπό το βάρος της ανατολικής μπότας στους ώμους της, άσχετα αν έχει φύγει αυτή (και έχει έρθει η δυτική) εδώ και 200 χρόνια.

Έχεις στα χέρια σου το μεγαλύτερο τηλεοπτικό προιόν, χωρίς τη βοήθεια πια της τουρκικής παραγωγής. Άρα τι κάνεις; Ότι πιο εύκολο και βαρετό. Talk show με vide-ακια επιπέδου ερασιτέχνη youtuber.

Όσοι έχουν πάει έστω και μια φορά στο Άλσος Γαλατσίου θα ξέρουν πως έχει το χώρο να στηθεί κάτι σαν στίβος μάχης για να βλέπαμε τελικούς της προκοπής. Αφού είχαν σκοπό να προσφέρουν στο κοινό τελικά ένα reality show περασμένης δεκαετίας, με τον παρουσιαστή να ρωτάει τους παίκτες κάθε μισή ώρα πώς νιώθουν, λες και τους είχαν δώσει κάτι ληγμένο να φάνε και από στιγμή σε στιγμή περίμεναν το χέσιμο, γιατί δεν το έκαναν σε ένα studio;

Και γιατί είχαν τους παίκτες εκεί σαν λέτσους να νιώθουν αμήχανα, ενώ το κομμάτι επιβίωσης στο Survivor είχε τελειώσει; Όχι, δεν είμαι από αυτούς τους χλεχλέδες που τους άρεσε το Survivor άλλα δεν το παραδέχονταν (σε αυτό το site έχουμε κάποιους) ή σε άλλους που βρίσκουν λογικό να παθιάζονται με ομάδες της 3ης εθνικής αλλά το να βλέπεις Survivor είναι ηλίθιο ρε φίλε. Ρε άντε γαμήσου φλώρε…

Ναι, μου άρεσε το Survivor αλλά απογοητεύτηκα από τους τελικούς. Απογοητευτικά τόσο πολύ που βρήκα πιο διασκεδαστικό να:

Μαγειρέψω και να φάω ένα ολόκληρο διήμερο φακές.

Αν προσθέσεις τη σωστή τζουρίτσα ξυδάκι, μαζί με το κατάλληλο χωριάτικο ψωμί και τη σωστή φετούλα (σκληρή, όχι λύσσα στο αλάτι) οι φακές γίνονται σπουδαίος μεζές. Ναι, το ‘πα. Και είναι πολύ καλύτερες από τους «τελικούς» του Survivor.

βαρετά

Να κάνω ποδήλατο γυμναστικής μπροστά από μια αφίσα των Manowar.

Αυτό δεν χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης. Ένα από τα πιο βαρετά πράγματα στον πλανήτη είναι το ποδήλατο γυμναστικής, όσο για τους Manowar…Πατέρα! (για τους λίγους).

βαρετά

Να δω σε επανάληψη όλες τις συνεντεύξεις του Βασάλου

Δεν λέω. Καλό παιδί, ωραίος με μούσκουλα. Αλλά ρε φίλε αυτό το λέγειν του. Μέχρι και ο ίδιος το σχολίασε…

βαρετά

Να κάνω ολόκληρη τη διαδρομή πήγαινε-έλα με το τρόλει 6.

Ολόκληρη όμως. Στο πίσω κάθισμα που σε χτυπάει το αρκουδίσιον, παρέα με bake rolls και coke. WIN!

βαρετά

Να πάω σε τράπεζα αρχή του μήνα, απλώς για να μου ανανεώσουν το βιβλιάριο.

Ουρές, συντάξεις, γέροι, κλανίδια και βηξίματα. Εγώ όμως εκεί, πιστός στρατιώτης για να δω την αλλαγή του βιβλιαρίου μου από 11,33 ευρώ, σε 9,45.

βαρετά