Όχι, δεν θα βγει άλλη ταινία Harry Potter (για την ώρα)

Όχι, δεν θα βγει άλλη ταινία Harry Potter (για την ώρα)

[dropcap size=dropcap]Α[/dropcap]πό τη στιγμή που το θεατρικό -που πολλούς τους είχε μπερδέψει και ως νέο βιβλίο- της J.K. Rowling, Harry Potter and the Cursed Child έσκασε μύτη στο κοινό, όλοι ονειρεύτηκαν την μεταφορά του στον κινηματογράφο. Μια τελευταία ευκαιρία να δούμε τους αγαπημένους μας ήρωες και πάλι στην οθόνη.

Ωστόσο αυτό είναι κάτι που δεν θα μας χαρίσει η Warner Bros όπως δήλωσε υπεύθυνος της εταιρίας στη Huffigton Post:

«Το Harry Potter and the Cursed Child είναι ένα θεατρικό έργο και δεν υπάρχουν σχέδια να γίνει ταινία».

Οι μεγάλες προσδοκίες είχαν ξεκινήσει από τις καρδιές των οπαδών, ωστόσο η New York Daily News είχε ρίξει λάδι στη φωτιά, λέγοντας πως είχε inside πληροφορίες πως η Warner τουλάχιστον το σκέφτεται να το κάνει με ορίζοντα το 2020.

Μάλιστα ο Daniel Radcliffe είχε δηλώσει πως του άρεσε πολύ το βιβλίο-σενάριο-θεατρικό και θα τον ενδιέφερε να μπει και πάλι στα παπούτσια του Harry Potter. Ίσως για μια τελευταία επαφή με τον ήρωα, καθώς η Rowling τόνισε πως αυτή ήταν η τελευταία εμφάνιση του Harry.

Αν και το είχε πει αυτό και για Deathly Hallows

Για την ώρα λοιπόν, όλα συγκλίνουν πως δεν υπάρχει κάποια κίνηση για ταινία. Αλλά σκεφτείτε το λογικά. Όταν όλο αυτό το super hero hype κοπάσει (που σαν site το λατρεύουμε ωστόσο), τι πιο λογικό για μια εταιρία σαν την Warner, να δώσει ευκαιρία σε ένα νοσταλγικό franchise που κάνει επιτυχία στο θέατρο και το βιβλίο πουλάει σαν τρελό;

Ενώ το Νοέμβριο έχουμε και το expansion εκείνου του κόσμου με το spin off και ντεμπούτο της Rowling σαν -καθαρά- σεναριογράφος με το Fantastic Beasts and Where to Find Them, σε σκηνοθεσία του David Yates.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *