Όλα όσα μάθαμε για την Justice League

Όλα όσα μάθαμε για την Justice League

[dropcap size=dropcap]Έ[/dropcap]νας σκασμός δημοσιογράφοι έσκασαν στα studios στο Λονδίνο όπου γυρίζεται το Justice League και μετέφεραν ό,τι είδαν για το επόμενο μεγάλο στοίχημα της DC που θα έρθει στους κινηματογράφους το Νοέμβριο του 2017.

Εννοείται ότι το κείμενο εμπεριέχει και spoilers:

Τα γεγονότα της Justice League θα είναι 4 μήνες μετά από αυτά του Dawn Of Justice αλλά η ταινία δεν πιάσει αμέσως από εκεί την ιστορία. Θα κάνει ένα τεράστιο flashback σε αρχαία χρόνια σαν… μάθημα ιστορίας όπου θα είναι η Wonder Woman των 5000 ετώ με τις αμαζόνες της, τους Atlanteans και τους αρχαίους ανθρώπους. Κάπου εκεί τοποθετείται η δημιουργία των Mother Boxes.

Τα Mother Boxes θα έχουν… major ρόλο στην ταινία.

Αν και τα είδαμε λίγο και στο Dawn Of Justice -στην κομμένη σκηνή-, στο Justice League θα είναι το αντικείμενο το οποίο θα περιστρέφεται η ταινία. Όπως τονίζει ο παραγωγός Charles Roves, αυτά τα.. boxes δουλεύουν σε τριάδες. Άρα, η ομαδάρα μας θα πρέπει να σταματήσει τον Villain να τα αποκτήσει.

Και ο Main Villain είναι…

Όπως σωστά αναφέραν κάποια sites πριν ένα μήνα. Στο πρώτο μέρος της ταινίας δεν θα είναι ο Darkseid αλλά ο Steppenwolf. Μάλιστα όπως ανέφεραν είναι κοντά στο να ανακοινώσουν ποιος ηθοποιός θα τον υποδυθεί.

steppenwolf-batman-v-superman

Ίσως έχουμε ένα cameo για τον Flash

Αν και δεν απάντησε ευθέως η Debroah Snyder, με τον τρόπο της άφησε να εννοηθεί πως στο storyline του Flash μπορεί να εμφανιστεί η αγαπημένη του, Iris West.

Eπίσης ο Flash θα είναι (περισσότερο) σπασίκλας

Περισσότερο από τι, ρωτάτε; Περισσότερο από τον υπερσπασίκλα Barry Allen της τηλεοπτικής version του CW, Μάλιστα η πρώτη του συνάντηση με τον Batman θα είναι geeky λόγω των gadgets και αρκετά κωμική (ναι, ναι).

Ο Batman θα διαφέρει λίγο από τo Dawn Of Justice

Όπως αναφέρει ο ίδιος ο Ben Affleck, ο Dark Knight θα είναι περισσότερο αστείος και λιγάκι ειρωνικός. Μάλιστα τα μπουνίδια που αντάλλαξε με τον Superman αλλά και η «φάση» με τον Doomsday του κάλυψε τα προσωπικά τραύματα αφού βλέπει ότι ο κόσμος έχει σοβαρότερα προβλήματα από την κλάψα ενός δισεκατομμυριούχου.

batman-ironman-spiderman-money-fight-2full

Μάθαμε την πλοκή

Όπως είπαμε και ποιο πάνω, αρχικά ταξιδεύουμε στα αρχαία χρόνια για τα Mother Boxes. Μετά ο Batman στο σήμερα, προσπαθεί να συγκροτήσει την ομάδα όπου όλοι μαζί, αρκετά μετά θα συναντήσουν τον James Gordon για μια μυστηριώδη υπόθεση με απαγωγές επιστημόνων. Και μετά έχουμε την πρώτη team fight των 4 (Batman, Wonder Woman, Cyborg και Flash) κόντρα στους Parademons. Αργότερα θα δεχθούν πως θα τους είναι χρήσιμο να έχουν βοήθεια εκ θαλάσσης και θα βάλουν στην ομάδα και τον Aquaman.

batman superman

Και φυσικά επιστρέφει ο Superman

Δεν υπάρχει spoil σε αυτό. Όλοι το ξέραμε. Αλλά όλοι τηρούν σιγή ιχθύος σχετικά με τον ρόλο του. Μήπως έχει σχέση με το Dream sequence του Bruce Wayne στην έρημο και την οργή του Man Of Steel; Φυσικά και έχει…

Διαβάστε τη θεωρία που είναι trend για τον Superman

Επίσης είχαμε και το επίσημο Logo της ταινίας:

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *