Χαμός στην DC/Warner. Έφυγε ο σκηνοθέτης του The Flash

Χαμός στην DC/Warner. Έφυγε ο σκηνοθέτης του The Flash

[dropcap size=dropcap]Ε[/dropcap]νόσω η Marvel απολαμβάνει άλλη μια κινηματογραφική νίκη που ακούει στο όνομα Captain America: Civil War και μια τηλεοπτική (από πλευράς κοινού και hype) που ακούει στο όνομα Punisher (μας ρίξατε το site για να διαβάσετε την είδηση και ευχαριστούμε), η DC αντιμετωπίζει μεγάλη κρίση, δείχνοντας απροετοίμαστη να διαχειριστεί το κινηματογραφικό της σύμπαν.

Χθες το απόγευμα έγινε γνωστό πως ο Seth Grahame-Smith που είχε αναλάβει την ταινία The Flash, έδωσε την παραίτηση του, λόγω καλλιτεχνικών διαφορών με την DC/Warner. Φήμες αναφέρουν πως το λιτό backround του σκηνοθέτη έκανε νευρικούς τους ιθύνοντες που θέλανε να του φορτώσουν στο κεφάλι, περαιτέρω έλεγχο στις κινήσεις του.

Και τι θα γίνει με το σενάριο που έχει γράψει ο Grahame-Smith; Θα το κρατήσουν; Καθώς μιλούσαν θριαμβευτικά γι αυτό.

Και πάμε στον James Wan και στον Zack Snyder. Και οι δυο τους αντιμετωπίζουν τρομερή πίεση από τα studios όπως αναφέρει το site, Birth.Movies.Death και αν ο Snyder σαν σκηνοθέτης της Justice League, κάνει τον κουφό και παράλληλα υπομονή, ο James Wan βγάζει προς τα έξω τη δυσαρέσκεια του για την τρομακτική πίεση που του ασκείται.

Και γιατί όλα αυτά; Μα για το αποτέλεσμα και τις κριτικές του Batman V Superman: Dawn Of Justice. Το όλο Legacy που άφησε η ταινία δεν άρεσε στις εταιρίες.

Και νομίζουν με το να «τρομάζουν» τους σκηνοθέτες, θα πετύχουν κάποιο αποτέλεσμα;

Κάτι τέτοιο είχε κάνει η Marvel με τον Joss Whedon και ο άνθρωπος «κάηκε» μετά το Avengers: Age Of Ultron και ένα χρόνο μετά, όχι απλά δεν έχει ασχοληθεί με άλλο project -μακριά από τη Marvel βεβαίως, αλλά δεν υπάρχει ούτε φήμη για επερχόμενη δουλειά του.

Ηρεμία λίγο guys.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *