Φήμες πως ο Aaron Paul θα παίξει στο The Dark Tower

Φήμες πως ο Aaron Paul θα παίξει στο The Dark Tower

[dropcap size=dropcap]Α[/dropcap]υτό το project γίνεται όλο και καλύτερο bitch (Για εμας, γιατί οι die hard fans του Stephen King, βρίζουν). Σύμφωνα με το Blastr, ο Aaron Paul (Jesse Pinkman από το Breaking Bad), έχει επιλεγεί για ένα ρόλο στο The Dark Tower που θα ηγούνται οι Idris Elba και Matthew McConaughey.

Αν και δεν είναι τίποτα επιβεβαιωμένο ακόμα, οι φήμες μιλούν για τον ρόλο του Edie Dean, ενός 23χρονου ηρωινομανή που ενώνει τις δυνάμεις του με τον Roland Deschain (Elba).

Με τις δηλώσεις του Stephen King που τονίζει ότι η ιστορία δεν θα είναι το 100% των βιβλίων και θα εξελίσσεται σε μοντέρνα εποχή, μάλλον κολλάει ο Dean αλλά μας μπερδεύουν. Και αυτό το λέμε για στα βιβλία 1 & 2 που θα είναι σίγουρα στο «κόψιμο της ύλης», στο 2 κάνει το ντεμπούτο του ο Dean,

Η ταινία θα ξεκινάει με την πρώτη ατάκα από το πρώτο βιβλίο, το περίφημο «The man in black fled across the desert and the gunslinger followed».

Το The Dark Tower θα έρθει στους κινηματογράφους τον Φεβρουάριο του 2017 και είναι απορίας άξιο, από τη στιγμή που δεν έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα, πως θα προλάβουν;

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *