Φήμες και spoilers για την Daenerys και το Game Of Thrones

Φήμες και spoilers για την Daenerys και το Game Of Thrones

[dropcap size=dropcap]Ν[/dropcap]έες φήμες για το Game Of Thrones ξεπήδησαν και φανερώνουν πως μια ενδιαφέρουσα τοποθεσία του Westeros θα εμφανιστεί στην 7η σεζόν της σειράς. Dragonpit dragonpit dragonpit dragonpit dragonpit dragonpit dragonpit

Αρχικά, το IrishThrones ανέφερε πως ήδη υπάρχει μια παραγωγική δραστηριότητα γύρω από την πόλη Corbet όπου ήδη χρησιμοποιήθηκε στην 6η σεζόν για τη σκηνή της πολιορκίας του Riverrun.


Τι; Σιγά τα spoilers, ε; Τώρα έρχονται λιγάκι μεγαλούτσικα.

Πολλαπλές φημολογούσες πηγές αναφέρουν πως στην 7η σεζόν θα δούμε ίσως το πιο πολλά υποσχόμενο σημείο του King’s Landing, το Dragonpit και φυσικά εκεί θα είναι η Daenerys.

To Dragonpit είναι το μέρος όπου οι Targaryens… σταβλίζουν τους δράκους τους. Κατά τη διάρκεια του εμφύλιου των Targaryen (Dance Of Dragons), έγινε εξέγερση στο King’s Landing όπου και κορυφώθηκε με την έφοδο στο Dragonpit. Έτσι οι smallfolks βρήκαν την ευκαιρία να στραφούν εναντίων των Targaryen για την οικειότητα τους με του δράκους και παρότι σκοτώθηκαν αρκετοί, κατάφεραν να σκοτώσουν πέντε δράκους. Ένας από αυτούς ήταν ο Dreamfyre που στην προσπάθεια του να ξεφύγει από το πλήθος, έπεσε με δύναμη στο πάνω μέρος του Dragonpit, ρημάζοντας το, με τα συντρίμμια αυτής της σύγκρουσης να σκοτώνουν ακόμα περισσότερους εκεί μέσα.

Έτσι το Dragonpit έμεινε ερειπωμένο από τότε. Με την επιστροφή της Daenerys όμως, γυρίζουν και τρεις σημαντικοί λόγοι για να ανακατασκευάσει το μέρος. Μα, ρωτάτε ποιοι είναι οι λόγοι;

Rhaegal, Viserion και Drogon

Ίσως έτσι, αποφύγει τα προβλήματα που είχε με τους δράκους στο Meereen.

Αν η φήμη αυτή αληθεύει, είναι και επιβεβαίωση πως η κυρά-Targaryen θα επιτρέψει όντως στο Kings Landing στην 7η σεζόν και να διεκδικήσει τον Iron Throne. Μετά από περιηγήσεις σε 6 σεζόν, ήρθε η ώρα για δράση.

Αυτο που θέλουν οι οπαδοί της είναι, το King’s Landing να γίνει λίγάκι πιο σκιερό από τις σκιές των δράκων της σε μια θριαμβευτική νίκη.

Το Game Of Thrones επανέρχεται το καλοκαίρι του 2017 με μόλις 7 επεισόδια.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *