Φήμες για Gyllenhaal και Chastain πολλούς άλλους στο IT: Chapter 2

Φήμες για Gyllenhaal και Chastain πολλούς άλλους στο IT: Chapter 2

Το IT ήρθε και κατέκτησε το box office από το περασμένο Σαββατοκύριακο· έσπασε τα ταμεία από τις πρώτες 2 ημέρες και έχει ήδη οι fans ζητούν περισσότερα.

Η συνέχεια, η οποία θα βγει στις αίθουσες το 2019,θα πραγματοποιηθεί 27 χρόνια μετά την τρέχουσα ταινία. Ο κλόουν χτυπά κάθε 27 χρόνια στην πόλη του Derry, οπότε από την επόμενη εμφάνισή του, το cast των παιδιών στην πρώτη ταινία θα πρέπει να αντικατασταθεί από ενήλικες. Τα παιδικά αστέρια της ταινίας ρωτήθηκαν πρόσφατα από το MTV ποιο ιό θα ήθελαν να παίξουν τον ενήλικο εαυτό τους και εκείνα επέλεξαν κατευθείαν Οι Jacobs (Mike) θα ήθελε τον Chadwick Boseman,ο Taylor (Ben) ζήτησε τον Chris Pratt, ο Finn (Richie) θα ήθελε πολύ τον Bill Hader ,ο Wyatt (Stanley) τον Joseph Gordon Levit,o Jaeden (Bill) τον Christian Bale και η Sophia (Bev) θα ήθελε την Jessica Chastain.

Μετά από αυτές τις ανακοινώσεις, ο Gyllenhaal έδωσε συνέντευξη στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, όπου προώθησε τη νέα του ταινία Stronger. Φαίνεται ότι συμφωνεί για το ρόλο και θεωρεί ότι είναι μια μεγάλη ιδέα. Όταν ρωτήθηκε γι ‘αυτό, η Gyllenhaal απάντησε λέγοντας: “Ω, ουάου, αυτό είναι καλό”.

Ο Gyllenhaal δήλωσε ότι η κύρια διαφορά μεταξύ του ως έφηβος και του IT star Jack Dylan Grazer, είναι η αίσθηση της μόδας. Ο δημοφιλής ηθοποιός είπε: «Είμαι πολύ σίγουρος όταν ήμουν παιδί μόλις που μπορούσα να φορέσω τα ρούχα μου».

Δεν είναι σαφές μέχρι στιγμής ποιος θα ενσαρκώσει πραγματικά τους ρόλους των παιδιών στη μελλοντική ταινία, αλλά το ενδιαφέρον υπάρχει. Επιπλέον, οι επιλογές των παιδιών θα ήταν ένα καταπληκτικό cast! Αν όλοι συμφωνούν σε αυτό, η συνέχεια του It θα αποτελέσει μια λαμπρή ταινία και δεν μπορούμε παρά να περιμένουμε να δούμε περισσότερα!

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *