Υπάρχουν Slayer χωρίς τον Tom Araya;

Υπάρχουν Slayer χωρίς τον Tom Araya;

[dropcap size=dropcap]Σ[/dropcap]ε μια πρόσφατη συνέντευξή του, ο Kerry King ανέφερε πως το μέλλον του Tom Araya στους Slayer δεν είναι και πολύ ξεκάθαρο.

«Δεν είναι και πολύ ξεκάθαρο τι θα κάνει», αναφέρει ο κιθαρίστας των Slayer. «Δεν ξέρω αν έχει κρυφά χαρτιά ή κάτι τέτοιο. Δεν έχω την απάντηση. Διαχειρίζομαι πολλά πράγματα και δεν ξέρω αν θα έχω δουλειά σε δυο χρόνια. Πιστεύω να δουλεύω. Στους Slayer. Τι άλλο μπορώ να κάνω. Όταν τελείωσα το λύκειο έφυγα αμέσως για περιοδεία (γέλια)».

Αυτή η απάντηση οδήγησε και την ερώτηση με το πιο γενικό πλάνο  των Slayer και το μέλλον τους:

«Εγώ δεν αποσύρομαι. Όχι μετά από έναν τόσο καλό δίσκο. Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε ακόμα ένα ή δυο δίσκους».

Όσο για τον Tom Araya, τη φωνή των Slayer εδώ και 35 χρόνια, έχει δηλώσει στο Loudwire πως πια μισεί τις περιοδείες και θέλει να είναι σπίτι με την οικογένεια του.

«Μετά από 35 χρόνια, είναι η ώρα να πάρω σύνταξη», είχε δηλώσει αστειευόμενος. «Όταν είσαι νέος οι περιοδείες και όλα αυτά είναι εύκολα. Τώρα έχω οικογένεια και θέλω να την απολαύσω».

Βέβαια δεν είχε πει τη λέξη «αποσύρομαι», όπως δηλώνει και ο Kerry King. Πώς να αντέξουν οι fans των Slayers μια νέα απώλεια μετά τον Jeff Hanneman αλλά και τον Dave Lombardo.

Αντέχουν οι Slayer μόνο με τον Kerry King;

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *