Τρομερό αντι-ρατσιστικό video από αυτόν τον τυπά (vid)

[dropcap size=dropcap]Κ[/dropcap]άνοντας μια random βόλτα στο youtube, πέσαμε σε αυτό το τρομερό video από αυτόν τον μαύρο τυπά, που παίρνει μέρος στην κόντρα του Phil Anselmo με τον… κόσμο, για τις μαλακισμένες του χειρονομίες και τα πιστεύω του.

Το παλικαράκι θα μπορούσε να κράζει ασύστολα και να έχει και δίκιο, αναδεικνύει όμως θέματα που φανερώνουν άλλες πτυχές του θέματος ρατσισμός καθώς και ένα foul του Robb Flynn στο vlog του, μια μέρα μετά το συμβάν.

Ο τύπος αρχικά λέει ότι γουστάρει πολύ Pantera και ενώ πάντα ήξερε λίγο ή πολύ τα πιστεύω τους, δεν τον πείραξε αυτό, καθώς η μουσική είναι πέρα από τα πιστεύω των δημιουργών της. Και δεύτερο και κυριότερο, «κατακεραυνώνει» τον Flynn -που όλοι (καλώς) χειροκροτήσαμε- που ανέφερε ότι οι λευκοί δεν έχουν δικαίωμα να φωνάζουν ότι είναι υπερήφανοι καθώς δεν υπέφεραν από μαύρους. Ενώ οι μαύροι, έχουν το δικαίωμα αυτό.

«Δεν με νοιάζει αν είσαι λευκός ή μαύρος ή άλλη φυλή. Είσαι ηλίθιος αν είσαι υπερήφανος για κάτι που απλά έτυχε και δεν είναι κατόρθωμα. Έτυχε να είμαι μαύρος. Η μάνα μου και ο πατέρας μου πηδήχτηκαν και βγήκα. Έτυχε ο Phil (Anselmo) να είναι λευκός. Οι γονείς του επίσης πηδήχτηκαν. Δεν είναι κάτι που κατέκτησες εσύ».

Απολάυστε το…

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *