Το trailer για το Tomb Raider ήταν πολύ καλύτερο από το poster

Το trailer για το Tomb Raider ήταν πολύ καλύτερο από το poster

Αφού κάναμε ένα rant για το άτεχνο poster της εκ νέου κινηματογραφικής μεταφοράς του Tomb Raider, ήρθε η ώρα να δούμε το trailer. Και αν εξαιρέσεις κάποια μέτρια cgi που περιμένουμε να είναι έτοιμα σε 7 μήνες που κυκλοφορεί η ταινία (Μάρτιος 2018), μας άφησε ικανοποιημένους.

Όπως είπαμε, η πρωταγωνίστρια Alicia Vikander είναι cute, όχι τόσο όμως όσο η προκάταχός της Angelina Jolie και έτσι δεν σε αποσπά από το να προσέξεις την πλοκή (αν ελπίσουμε ότι αυτή υπάρχει). Φυσικά όποιος περιμένει μια οσκαρική ταινία από ένα ακόμα videogame adaptation έχει θέμα. Δεν θέλουμε σούπερ ουάου ταινία με βαθεία νοήματα, αλλά διασκεδαστική και περιπετειώδης.

Μάλιστα κάποιες σκηνές του trailer μοιάζουν βγαλμένες από το πρώτο game, όταν τα βυζιά της Lara Croft ήταν ακόμα πολυγωνικά και ο κώλος της τρίγωνος. Ειδικά η σκηνή που τρέχει πάνω στο αεροπλάνο, για όσους θυμούνται. Βέβαια εκείνο το παιχνίδι είχε να αντιμετωπίσεις και αρχαίες μούμιες, ενώ σε ένα ξέφωτο σου πεταγόταν και ένας… τυραννόσαυρος REX. Fuck Yeah! Δώσε θέαμα στον λαό κω-Lara!

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *